Печені яблука в соусі

Незважаючи на те, що запечені яблука піддаються термічній обробці, частка їх корисних мікроелементів все-таки залишається неушкодженою, і систематичне вживання печеного яблука в їжу підвищує імунітет. Також вони запобігають виникненню таких серйозних захворювань шлунково-кишкового тракту, як виразки, гастрити, запори. А щоб очистити судини від надлишків холестерину, дієтологи рекомендують протягом двох тижнів з’їдати по два-три запечених яблука.

Сьогодні пропоную приготувати печені яблука незвичайним способом, а саме з м’ятним соусом, на основі меду, який готується дуже легко і просто. Незважаючи на те, що мед практично втрачає свої корисні властивості в процесі нагрівання, натуральний мед все одно надає пікантний смак цього десерту і відмінно підкреслює смак волоських горіхів.

Тому, якщо у вас не знайдеться меду, можете замінити його білим або коричневим цукром.

Як приготувати “запечені яблука з м’ятним соусом” покроково з фото в домашніх умовах