«50 — це нові 20 ” – цю фразу можна назвати девізом сьогоднішнього часу. Сьогодні знамениті красуні, які відзначили півстолітній ювілей, крутять романи з юними бойфрендами, стають зірками світських вечірок, виходять на подіум і з задоволенням позують абсолютно оголеними.

Рік тому фото дженніфер лопес , на якому вона позує без одягу на честь нового синглу, буквально підірвало мережу. Навіть якщо допустити обробку знімка професіоналами, не відзначити підтягнуті сідниці, прес і рельєф джен просто неможливо.

До речі, джей ло не єдина співачка, яка такими спокусливими знімками привертає увагу до своєї творчості. Тут же можна згадати ненсі сінатру , дочка знаменитого френка сінатри. Після довгої перерви в кар’єрі вона в 54 роки випустила перший за 10 років альбом і на честь цього знялася для обкладинки playboy абсолютно без одягу.

А деякі знаменитості для журналів не знімаються, зате нерідко балують провокаційними фотографіями своїх передплатників в соціальних мережах. Взяти, наприклад, 55-річну елізабет херлі : на те, як вона в одних лише стрінгах купається в басейні, можна дивитися вічно.

52-літня джилліан андерсон і 56-річна венді вільямс оголилися на публіку з благою метою — на підтримку руху зоозахисників. 62-річна мадонна із завидною регулярністю постить у свій instagram фото топлес. 54-річна холлі беррі практично голяка займається йогою і не забуває поділитися фотозвітом з шанувальниками. Ну а супермоделі наомі кембелл (50 років), поліна порізкова (55 років) і хелена крістенсен (51 рік) знімаються оголеними і для рекламних кампаній люксових брендів, і для власного задоволення.

+12

Ліда буслаєва