Якщо ви не любите свіже сало без всяких добавок, використовуйте цей рецепт, за допомогою якого сало виходить пікантним, з насиченим і яскравим смаком, ароматом.

продукти

  • сало, 1.5 кг;
  • чорний і червоний перець,
  • хмелі-сунелі та інші спеції по 2 ч. Л;
  • часник, 1 головка;
  • перець горщиком, лавровий лист;
  • сіль, 5 ст. Л.

Як приготувати пікантне сало

Сало ріжемо на два великих шматка.

Сіль змішуємо з усіма спеціями і натираємо кожен шматок сала з усіх боків.

Часник пропускаємо через прес і натираємо цією масою сало.

У пакети укладаємо перець горошком і лавровий лист, по шматку сала.

Загортаємо пакети, обв’язуємо їх.

порада: можна скористатися харчовою плівкою і дуже добре запечатати нею шматки сала.

Варимо в каструлі з водою 2 години з моменту закипання.

Прибираємо пакети і залишаємо сало остигати.

Обертаємо кожен шматок пергаментом або фольгою і відправляємо на ніч в морозильну камеру.

Коли ви виймете шматок салат і почнете робити нарізку, ви відразу побачите, наскільки воно м’яке і ніжне, а коли спробуєте, зрозумієте, що це ідеальний рецепт.

Сало прекрасно зберігається довгий час в морозильній камері.

Якщо ви берете сало з великим м’ясним прошарком, товсті шматки, варіть трохи довше, 2.5 години або 3 години.

Приємного апетиту!