28 листопада стало відомо про смерть олександра градського. Причиною смерті 72-річного наставника “голосу” став інфаркт.

1 грудня в театрі “градський хол” пройшло прощання з музикантом, куди стягнулися не тільки шанувальники, колеги, а й його рідні.

Після відходу олександра борисовича, багато представників шоу-бізнесу привалися спогадами про музиканта, а діма білан і зовсім показав відео останнього танцю градського в програмі «голос». Про свою першу зустріч з маестро згадала і співачка маша распутіна, яка зіткнулася з артистом на афтерпаті в 1990 році.

Після концерту організатори влаштували фуршет. Тоді олександр підійшов до мене і сказав, зверхньо, на «ти»: «у тебе обладнаний тембр голосу, харизма». А потім примружився і, посміхаючись, додав: «бачу, ти хуліганка по життю. Не сходи з цієї доріжки, завжди йди по ній”. І для мене, як молодої починаючої артистки, це було взагалі … Сам градський! я була вражена”, – згадувала распутіна.

Співачка вважає, що композитор був трудоголіком і фанатом своєї справи, правда це згодом і зіграло з ним злий жарт.

Це така людина. Всі геніальні люди себе не бережуть. Ти вже таким народжений: і відданість, і вірність професії, і любов до своєї справи. Він був геніальний музикант«,-підсумувала поп-співачка в програмі» зірки зійшлися ” на нтв.

Після смерті народного артиста росії громадськість відразу стала гадати, хто ж займе його місце в програмі «голос». Виявилося, що вирішенням цього питання займаються за кордоном, а поки останній випуск за участю градського вийде 10 грудня.