Любовна сумісність

У любові у представників цього знака зодіаку панує повна гармонія. Якщо союз інших пар однакових знаків наповнений явною або таємницею боротьбою за лідерство, то тут цього немає. Вони завжди можуть сподіватися на взаємну допомогу. Завоювати чоловіка-козерога представниці його ж знака досить легко. Вона стовідсотково розуміє його, відчуває, чого ж він дійсно хоче від життя. Там, де іншій дівчині допоможе посмішка фортуни або інтуїція, їй допомагає знання і вроджена духовна близькість.

Починати роман таким людям непросто. Вони довго будуть аналізувати свої відносини, кидатися в сумнівах і відсувати в сторону бажання зробити перший крок. Але варто тільки їм оцінити вигідні перспективи такого союзу, як обидва партнери кинуть всі свої сили на побудову довгострокового альянсу.

Сумісність в любові чоловіка-козерога і жінки-козерога базується на аналогії їх характерів. Вони цілеспрямовані, надійні, відповідальні, грунтовні, вірні. Однак назвати їх сіамськими близнюками теж не можна. Кожен з них може мати власні бажання, ідеї, почуття. Але це не дратує другого партнера. Навпаки, він віддає належне завзятості і наполегливості своєї другої половинки і починає цінувати її ще більше.

В юності представники цього знака більше поглинені соціальними турботами, пов’язаними з кар’єрним ростом і надією на хороше місце під сонцем. Трохи пізніше у них починають з’являтися думки про сім’ю. Козероги-консерватори. Вони цінують традиції і звичаї, тому для них домашнє вогнище — не порожній звук. Одного разу зустрівшись і полюбивши один одного, вони вже не розійдуться ніколи. Зради в такому союзі-вкрай рідкісне явище. З віком ці пари молодіють душею. У них з’являється час і для відпочинку, якого так не вистачає в юності. Вони починають жваво цікавитися культурними заходами, влаштовують походи і виявляють бажання подорожувати.

У гороскопі чоловіки-козерога і жінки-козерога сильно вплив сатурна. А це означає, що кинуте побіжно слово може боляче зачепити партнера. Саме тому критикувати і проявляти невдоволення потрібно дуже обережно.

Втім, у цієї пари вистачає тактовності і делікатності. У їхній родині не буває бурхливих сцен. Всі проблеми пов’язані не з взаєминами закоханих, а з життєвими обставинами. Козероги не вміють підлаштовуватися до ситуації, вони завжди вважають за краще відстоювати свої консервативні погляди і боротися з перешкодами. Це дуже добре, але іноді потрібно просто тверезо оцінити обстановку і переглянути свою точку зору на те чи інше питання.

Якщо козероги навчаться бути лояльними і приборкають свою впертість, їх будинок буде чашею, наповненою любов’ю і взаєморозумінням.

Сексуальна сумісність

У ліжку чоловік-козеріг і жінка-козеріг далеко не відразу досягнуть гармонії. Та їм ще треба дістатися до цього ліжка: обидва партнери — не прихильники швидкоплинних зв’язків. У спальні вони можуть виявитися нескоро, всьому виною емоційна закритість. Спочатку їм потрібно навчитися беззастережно довіряти один одному. Але труднощі можуть бути і при тривалих відносинах, що відрізняються стабільністю.

Чоловікові потрібно дуже постаратися, щоб розбудити чуттєвість своєї дружини. Коханцеві земного знака не позичати терпіння, тому найчастіше у нього це виходить. І ось тоді можна говорити про високу сумісність козерогів в сексі. Їх інтимне життя не буде рясніти екзотичними експериментами, але в кількісному плані вони можуть дати фору будь-яким парам.

На роботі і в побуті

Якщо мова йде про спільний бізнес, потрібно терміново шукати третього компаньйона іншої стихії. Справа в тому, що козероги не відрізняються гнучкістю і прут напролом. До того ж вони не вірять в удачу, тому часто упускають щасливі шанси. Без більш харизматичного напарника тут не обійтися. Коли представники цих знаків працюють в одному колективі, ніяких труднощів не виникає. Вони відмінно справляються з дорученнями, відкидають все особисте. Їх об’єднує тільки робота.

Якщо жінка є начальницею, чоловік не може з цим змиритися. На керівній посаді він бачить тільки себе. У таких випадках навряд чи можливий тривалий альянс. У ситуаціях же з точністю навпаки можливо два фінали. Бос свого знака буде цілком влаштовувати жінку, якщо в пріоритеті у неї не кар’єра, а інші цінності. Але якщо вона прагне заявити про себе в діловому світі, вона рано чи пізно сама стане начальницею, і з цим шефу нічого не поробиш.

Дружити представники цього зодіакального сузір’я можуть тільки сім’ями. Можлива міцна дружба і між самотніми козерогами, їх відносини буде наповнені взаєморозумінням, розумними порадами, сварки між ними вкрай рідкісні. Гороскоп сумісності козерогів стверджує, що це ідеальна пара, яка проживе щасливе життя разом.