Наша модна мета-поповнити зимовий гардероб пуховиком і не переплатити. Що потрібно для її успішної реалізації? в першу чергу, важливо визначитися з тим, яка ціна здається вам прийнятною, і зрозуміти, що саме ви хочете отримати за ці гроші. Без опції» адекватність ” на даному етапі не обійтися. Зрозуміло, що за 3999 рублів знайти пуховик, розрахований на зашкалюють мінусові температури, практично неможливо. Якісне утеплення-це технології, а вони завжди коштують недешево.

Якщо ж багатогодинні прогулянки при -30 с° — це не той модний сценарій, в який ви плануєте вписати бюджетну річ, то заощадити дуже навіть можна. Уявімо, що вам потрібно вибрати пуховик для середніх мінусових температур, вписувати ви його плануєте в міську повсякденність, і головне завдання обновки — зробити цю саму повсякденність трохи більш надихає.

Щоб річ виглядала дорого, вона повинна вам йти і потрапляти в актуальні тенденції. Мова не про гонитві за миттєвими трендами. Досить вловити глобальний настрій і уникнути відвертої архаїки.

Тепер пора розібратися з тим, що ж вас надихає? як і більшість жінок, швидше за все, — компліменти. Щоб отримати їх з більшою часткою ймовірності, при виборі пуховика потрібно враховувати відразу кілька нюансів: крій, актуальний колір і дрібні деталі. Не забуваємо, що найчастіше саме дрібниці проговорюються про реальну вартість речі. Ви ж хочете, щоб пуховик не тільки вас прикрасив, але ще і став предметом загального модного жадання?

1. Крою. по-перше, куртка повинна на вас добре сидіти: не ламати пропорції, не повнити і т. П. По-друге, потрібно обходити стороною застарілі моделі. Можна скільки завгодно говорити про свою незалежність від модних тенденцій і навіть відкрито її проявляти, але робити це потрібно з повним усвідомленням відповідальності за все, що відбувається. Актуальність крою – це маркер молодості і фінансової спроможності.

на які моделі звертаємо увагу: пуховики-ковдри, об’ємні дутики і їх зовсім укорочені версії. Дуже довгі моделі підійдуть високим дівчатам, а тим, чий зріст від 165 і нижче краще вибирати варіанти по коліно і вище. Коротенькі курточки-це вибір мініатюрних красунь. При зростанні вище 170 см така куртка буде виглядати куце. Що стосується обсягів, то пріоритет поки залишається за оверсайзом. Чи робити ставку на глобальні розміри-вирішувати вам. При делікатних параметрах фігури зашкалює оверсайз не буде виглядати адекватно. Варто дотримуватися пропорційність.

2. Колір. по-перше, обраний відтінок повинен вас прикрашати. Якщо у особи розташований не той колір, то постраждає і зовнішність і загальне враження. Речі, які обрані “за колоритом” (збігаються з природними фарбами зовнішності) завжди виглядають дорожче. По-друге, можна спробувати потрапити в актуальні відтінки сезону. Тут мова знову ж про бажання створити образ жінки, яка йде в ногу з часом. Але! не забуваємо, що при збереженні напрямку йдемо ми все-таки своїм шляхом: з відтінків сезону вибираємо те, що прикрашає саме нас.

на які кольори звертаємо увагу: пастельно-цукеркові (ніжно-блакитний, рожевий, кольору полину і м’яти), благородно-м’які (синьо-сірий, кава з молоком, всі відтінки бежевого і сірого), багато-насичені (глибокий синій, темний ягідний, гіркий шоколад), дуже яскраві (світиться синій, фуксія, помаранчевий, жовтий, зелений). Пам’ятаємо, що чорний пуховик — це прямий шлях в модне нікуди. Цей колір мало кого прикрашає і дорого виглядає тільки в вивірених стилістичних схемах.

3. Дрібні нюанси. по-перше, ми пам’ятаємо про те, що всі деталі повинні працювати на нашу зовнішність. Починаючи від розміру принта і форми коміра і закінчуючи відтінком металу в фурнітурі. Всі ці нюанси визначає ваш персональний б’юті-код. По-друге, не забуваємо, що саме дрібниці найчастіше видають інформацію про реальну вартість речі, і вони ж здатні кинути тінь на її модну спроможність.

на які деталі звертаємо увагу: стьобане полотно, відсутність зайвих прикрас, мінімалізм в області обробки і фурнітури. Простота-ключ до успіху. Сучасні тенденції проти навмисного прикрашення. Лаконічні речі не тільки виглядають дорожче, вони ще й більш функціональні з точки зору комплектації. Якщо ви придбаєте стьобаний пуховик-халат лаконічного дизайну, то його можна буде відвести в найрізноманітнішу стилістику: від романтики до спорту. Чим більше деталей, тим характерніше стає річ, що автоматично звужує спектр її експлуатації.

+10

Ольга астаф’єва