Єлизавета арзамасова в instagram поділилася радісними новинами. Вже на початку 2022 року в світ виходить її перша збірка дитячих оповідань «костик з сонячного провулка».

Знайомтеся, це мій костик! а точніше, обкладинка моєї книги, яка вже дуже скоро побачить світ. На початку нового року видавництво аст планує її випуск”, – радісно написала в соцмережах арзамасова.

Актриса відразу зазначила, що цей досвід став для неї першим і раніше вона ніколи і нічого не писала. Щоб, як сама висловилася артистка, не купувати «кота в мішку» на сайтах вже розміщений уривок одного з оповідань.

Для того, щоб ви не купували «кота в мішку», яким в письменницькому сенсі я і є, за посиланням попереднього замовлення розміщений один з оповідань. Там є такий розділ:»читати уривок”. Ось з цього невеликого тексту ви зможете почати знайомство з костиком», — поділилася єлизавета.

На даний момент на книгу вже можна оформити попереднє замовлення і перші покупці відразу ж відправляться до своїх замовників.

Ті, хто довіряє мені або просто симпатизує, можуть купити її вже зараз і трохи почекати її виходу. Це було б дуже для мене цінно”, – підсумувала актриса.

Єлизавета арзамасова та ілля авербух, які раніше стали батьками, 22 листопада вперше показали обличчя свого сина лева.