Новий рік для багатьох найпопулярніший і очікуваний свято. По-перше, звичайно, тому що настають довгоочікувані вихідні по всій країні. А по-друге, це неповторна атмосфера-мандарини, гірлянди, ялинки і відчуття дива.

Єдине, що затьмарює радість від свята, що наближається — складність з вибором подарунків родичам, друзям і колегам. Потрібно придумати щось індивідуальне, відповідне для кожного. У якийсь момент починає здаватися, що всі ідеї презентів вже вичерпали себе. Але ж насправді хороший подарунок-це не завжди щось хитромудре і креативне.

Новорічні солодощі

Звичайно, куди в новий рік без них. Солодке люблять і дорослі і діти, на наш погляд, це універсальний подарунок, який підійде і для колег, і для родичів. Можна купити багато різних солодощів або зробити акцент на оригінальних: незвичайних смаках або лімітованих пропозиціях. Завдяки цьому ваш презент виявиться не тільки корисним, але і неймовірно смачним.

+1

Чайний набір

Як правило, чай є в кожному будинку, але ексклюзивні набори або просто смачні купажі стануть справжньою родзинкою. А ще сучасний набір чаю в подарунок іноді має абсолютно незвичне, навіть казкове оформлення! сьогодні хороший чай в подарунок оформляється з розкішшю і оригінальністю.

Кошик з чаєм можна подарувати подружжю, а елегантний тубус із зимовими мотивами підійде навіть вашій консервативній тітці.

Кавовий бокс

Кавові набори на новий рік — це, перш за все, цікаво. Завдяки широкому асортименту і невичерпному потоку смакових комбінацій кави, можна дійсно здивувати колегу або близької людини. До речі, кавовий набір можна підібрати на будь-який бюджет.

Набори для гурманів

Заборона ” не чіпай, це на новий рік!”оголошується відкритим. Навіщо чекати новорічної ночі? для ласого шматочка не потрібен особливий момент. Смачними наборами можна радувати і до нового року!

Ми підібрали для вас особливо смачні набори від ремма.

Ремма — компанія, яка є одним з лідерів поставки преміальних швейцарських сирів в росії з 1994 року.

У наборах “колекція гурмана” – вишукані сири, найвідоміші м’ясні делікатеси і преміальна бакалія, порадують навіть найдосвідченіших.

+1

Їстівний новорічний букет

Так-так, є і такі! мабуть, найоригінальніший подарунок, який порадує креативною упаковкою і корисним наповненням. Можна знайти букети з різними вмістом-від екзотичних фруктів до горіхів з медом.

+2редакция wday.ru