Дивно, як можна вважати схожими продукти, які навіть не відносяться до однієї колірній гамі. Але, тим не менш, завдавши новинку на очі я не могла звільнитися від почуття: це ж він, той, інший, не менш красивий пігмент…

Отже, зустрічайте сьогоднішню пару пігментів:

  • корегувальник інею з нової колекції
  • гарпія , один з небагатьох пігментів, куплений в повноформатній версії після першого свотча.

Свотчі зроблені на злегка вологу після серветки шкіру (з огляду на те, що це пігмент і на суху шкіру свотчіть просто безглуздо). Фото зроблені при світлі кільцевої лампи, якщо не вказано іншого під фото.

корегувальник інею

Мультишиммер, прикидається іноді голографічним, на нейтральній базі. При розтиранні / тушевке на столітті відтінок бази може стає ліловим. Відтінок привів мене в захват з першого свотча, мені відразу захотілося як мінімум протестувати першим саме його з усього замовлення, як максимум купити повноформат.

корегувальник інею. Денне світло.

гарпія

Це мій улюбленець протягом вже довгого часу. Купила давно повноформат на додаток до семплу, так як, по-перше, повторюся: я закохалася в нього, по-друге, його збиралися реформулювати, що автоматично означало, що колір/ефект може помінятися.

Брудно-смарагдова база з безліччю мультишиммера. У будь-якій незрозумілій ситуації на нижню повіку беру його. На жаль, безліч макіяжів з ним канули в лету на увазі того, що фотографую макіяжі я відносно недавно…

гарпія. Денне світло.

Відтінок відноситься до серії екстра, ціна вказана за міні-семпл в 0,5 мл.

Ви, можливо, запитаєте: а якого, власне, два таких несхожих пігменту роблять в одному пості? але, відкривши баночку з пігментом корректировщик інею, відразу виникла думка: “це ж нюдовая гарпія!». Для мене вони дуже близькі і компліментарні один одному як мінімум дуже схожим шиммером. Давайте подивимося на них разом.

денне світло.

денне світло.

денне світло.

денне світло.

Макіяжі

гарпія на рухомому столітті.

корегувальник інею у внутрішній частині рухомого століття, гарпія від центру до зовнішнього.

коригувальник інею на рухомому.

гарпія на рухомому.

А які пігменти б ви взяли повноформат не роздумуючи?