Серіали-це завжди любов. Кожна історія тебе захоплює і робить невід’ємною частиною дії. Секунда – і ось ти вже не відриваючись стежиш за кривавою боротьбою декількох династій за залізний трон, за невеликою групою людей, які намагаються вижити після зомбі-апокаліпсису, або багатими подружками, свято зберігають загальний темний секрет.

Єдиний мінус стандартних серіалів — їх розтягнутість у часі. Деякі включають величезну кількість серій, а наступного сезону доводиться очікувати кілька місяців або навіть років. Зовсім інша справа міні-серіали. Це-відмінний варіант для тих, хто хоче скоротати пару приємних вечорів за переглядом свіжого фільму жахів, історичної драми або іскрометного детектива. Якщо ви з таких, представляємо 20 найцікавіших сучасних коротких серіалів. Запасайтеся попкорном і приємного перегляду!

1. Відіграти назад, 2020

Подарунок для всіх фанатів серіалу “велика маленька брехня”. Сценаристом проекту виступив той же девід е. Келлі, який вміло прописав дружбу кількох жінок, які проживають в ідилічному містечку монтерей. “відіграти назад” – екранізація бестселера джин ханфф кореліц, головні ролі в якій виконали ніколь кідман і х’ю грант. Успішна письменниця і терапевт грейс фрейзер виявляється вплутана в клубок небезпечних подій: на аукціоні вона знайомиться з жінкою, яка незабаром таємниче гине, і головним підозрюваним у цій справі стає не хто інший, як чоловік грейс.

2. Меломанка / фанатка / hi-fi, 2020

Тривалість: 1 сезон, 10 серій (завершено)

Роб-власниця музичного магазинчика. Вона схиблена на вінілі і списках «топ-5», обожаетромантичные пісні про кохання і страждає від того, що в житті їй з хлопцями абсолютно не щастить. Незважаючи на високі рейтинги (близько 85%), на прекрасну гру зої кравіц, яка органічно вжилася в роль головної героїні, а також на велику кількість запрошених знаменитостей, в серпні минулого року телевізійна мережа hulu оголосила про закінчення проекту, обмежившись випуском тільки одного сезону.

3. Нормальні люди, 2020

Вишукана сучасна історія кохання. Історія про те, як одна людина може несподівано змінити життя іншого, а також про те, наскільки складними можуть бути близькі стосунки. Кіноадаптація бестселера ірландської письменниці саллі руні розповідає про почуття між маріанною і коннеллом, які розвиваються протягом декількох років. Герої з одного міста, але різних верств суспільства. Познайомившись ще в школі, вони відчайдушно намагаються зберегти романтичні відносини на зло заборонам, умовностям і соціальним табу.

4. Хід королеви, 2020

Тривалість: 1 сезон, 7 серій (завершено)

23 жовтня 2020 року на платформі netflix стартував серіал, який відразу зайняв лідируючі позиції в рейтингах 63-х країн. Молода жінка прокидається в номері паризького готелю. Явно спізнюючись на зустріч, вона приводить себе в порядок, запиваючи жменю таблеток алкоголем з міні-бару. Через кілька хвилин дівчина заходить в просторий зал, де її давно чекають. Далі камера забирає глядача на десяток років тому, розповідаючи історію головної героїні. Втративши в ранньому віці матір, бет хармон потрапляє до місцевого притулку, де стає полонянкою двох пристрастей: гри в шахи і згубного потягу до медичних препаратів.

5. Бріджертони, 2020

Якщо ви ще не дивилися історичну драму шонди раймс “бріджертони” «не втрачайте часу! про неї говорять на кожному розі! розкішний серіал про епоху регентства став одним з найбільш переглядаються телевізійних шоу за всю історію netflix. Чудові костюми, чарівні пейзажі, масштабні сцени бального залу, а також новаторські стильні саундтреки (в тому числі у виконанні сучасних артистів) красиво обрамляють заголовну тему — відносини чарівного герцога гастінгса і норовливої дафни бріджертон.тривалість: 1 сезон, 10 серій

Балетна школа арчер в чикаго-мрія всіх амбітних танцюристів, які прагнуть потрапити сюди, проходячи численні кастинги в різних куточках планети. Багаті і бідні, з півночі і півдня, далеко від власних будинків молоді хлопці і дівчата тренуються цілодобово безперервно, насилу витримуючи емоційний тиск строгих тренерів і намагаючись відстояти своє право на місце в цій елітній балетній академії. Невія стройер-одна зі студенток, яка опинилася в школі в результаті нещасного випадку. Попередниця невії таємничим чином випала з вікна, і тепер дівчині належить зайняти її місце.

7. Вчителька, 2020

Тривалість: 1 сезон, 10 серій

Сучасний гостро-соціальний серіал про порочної зв’язку між вчителькою і старшокласником необхідно обов’язково подивитися підліткам, батькам, ну, і деяким педагогам, звичайно, теж. Молода вчителька прибуває на нове місце в середню школу вестербрука, штат техас. Через деякий час у неї зав’язуються стосунки з одним з учнів класу — 17-річним відмінником, що подає великі надії, еріком. Не в силах стримувати пристрасний потяг, закохані переступають заборонену межу…