Любовна сумісність

У любові жінка-козеріг і чоловік-водолій можуть бути дуже щасливі. Однак для цього потрібно дотримуватися деяких умов, особливо на початку роману. Парадокс, але ці люди такі різні і одночасно схожі. Справа в тому, що обома знаками керує сатурн. Але на водолія ще дуже сильно діє уран. Ось і виходить, що вона любить порядок і дотримується ієрархії у всьому, а він не визнає ніяких рамок і цінує свободу. Однак така чоловіча позиція не дозволяє домогтися успіху, йому потрібна основа, від якої можна відштовхуватися, своєрідний стрижень. Такою основою і є супутниця земного знака.

Підкорити цього волелюбного мачо дуже просто. Жінці досить натякнути, що вона поважає його прагнення і готова стати вірною соратницею. Водолій буде зачарований своєю обраницею і дуже вдячний їй. Однак не все так просто у відносинах між жінкою-козерогом і водолієм чоловічої статі. Останнього може обтяжувати розмірене, впорядковане життя його обраниці. А її бажання привчити його до порядку може стати причиною частих скандалів. До з’ясування відносин справу краще не доводити, інакше все може закінчитися розривом.

Жінці потрібно бути терпиміше, не намагатися переробити свого партнера — все одно не вийде. А чоловікові не потрібно зайвий раз нариватися на критику і варто навчитися дотримуватися хоча б елементарних правил, які дружина встановила в їх спільного життя.

Сексуальна сумісність

Сумісність чоловіка-водолія і жінки-козерога задоволена висока. Він відчуває потяг до своєї коханої на енергетичному рівні. Його постійно тягне до неї, а заняття любов’ю дають цьому ніжному коханцеві величезний заряд сил. Але щоб стався спалах, велелюбному партнеру потрібно добре постаратися. Жінки земного знака не дуже охоче йдуть на зближення. Їм важливо довіряти людині, бути в ньому впевненим. А як можна бути остаточно впевненим у непередбачуваному водолії? має пройти багато часу, перш ніж партнерка захоче сексу зі своїм обранцем. І це за умови, що за весь цей час він не дасть їй приводу для ревнощів, буде обсипати її компліментами і робити скромні подарунки. Нескромні презенти можуть викликати роздратування у ощадливої і економною коханої. Тільки пройшовши через складності початкового періоду, пара може досягти справжньої гармонії, а їх інтимне життя стане захоплюючою і буде задовольняти обох.

На роботі і в побуті

Якщо представники цих знаків виконують разом разове завдання, навряд чи вони складуть вдалий тандем. Кожен буде робити свою частину роботи. При давньому співробітництві у них складаються непогані ділові відносини, особливо якщо цих людей об’єднує спільна мета. Так, у них бувають труднощі. Вони довго притираються один до одного. Водолія приваблюють новаторські ідеї, а козеріг звик довіряти старим, перевіреним способам.

Якщо жінка земного знака — бос, чоловікові не позаздриш. Вона звикла все контролювати, фанатично віддана порядку, а він ненавидить тиск і прагнення кого-небудь загнати його в рамки. Такі чоловіки не бачать у своїй начальниці авторитету, тому ігнорують її розпорядження.

Набагато вигідніше інший союз, де він — начальник, а вона — підлегла. Тут головне – не довести відносини до конфлікту, поки вони звикають один до одного. У майбутньому це буде відмінний діловий альянс. Він буде подавати оригінальні ідеї, які здатні привести до прориву в тій чи іншій області, а вона з властивою їй розважливістю і цілеспрямованістю працьовито втілювати їх в життя. Жінка-козеріг і чоловік-водолій можуть бути хорошими друзями. Він не прагне переробити її за своїм образом і подобою, вона готова дати пораду і завжди прийти на допомогу. Але з її заміжжям дружба зазвичай припиняється.