Неймовірний ажіотаж у соціальних мережах викликала перемога дочки популярної співачки Алсу Микеллы Абрамової у шостому сезоні музичного телешоу «Голос. Діти». Знаменита мати 10-річної артистки активно підтримувала спадкоємицю і відкрито закликала прихильників голосувати за неї. Також надійшли і деякі інші зірки шоу-бізнесу.

На самому початку шостого сезону шоу «Голос. Діти» багато телеглядачі щиро переживали за одну з учасниць проекту – Мікеллі Абрамову. 10-річна дівчинка твердо мала намір продовжити зоряний шлях своєї матері Алсу. Але багато розуміли, що від порівняння та упередженості починаючої співачки нікуди не дітися. Так і вийшло.

Требуем справедливости: дочь Алсу победила в шоу «Голос. Дети»

Світлана Лобода повернулася до дівчинки на сліпих прослуховуваннях разом з Валерієм Меладзе, але Мікеллі воліла залишитися в команді української артистки. Однак, коли довелося вибирати між учасниками, Лобода залишила доньку Алсу «за бортом». Врятували Абрамову телеглядачі, яких зворушило виконання хіта Юлії Началовой «Герой не мого роману». Мікеллі потрапила у фінал.

У підсумку дочка Алсу змагалася за перше місце з 10-річним підопічним Палажки Валерієм Кузаковым і 11-річним Ержаном Максимом з команди Меладзе. Судячи з результатів голосування, Мікеллі здобула впевнену перемогу, але згодом глядачі звинуватили Алсу в нечесності і заявили, що її дочка зайняла чуже місце.

Требуем справедливости: дочь Алсу победила в шоу «Голос. Дети»

Щоб уникнути негативних відгуків, Алсу закрила коментарі під своїми знімками в соціальних мережах. Однак це її мало врятувало – інтернет-користувачі пишуть під усіма останніми фотографіями артистки і в більшості своїй саме негатив.

Мабуть, саме цього прагнула уникнути Світлана Лобода, коли спробувала м’яко виключити Мікеллі з проекту. До речі, у своєму мікроблозі після фіналу Лобода опублікувала знімки двох підопічних, навіть не згадавши Абрамову. Цей мовчазний жест багатьом припав до душі.

Пізніше з’явилася інформація, що «Перший канал» перевірить процедуру голосування у фіналі шоу «Голос.Діти», так як результати викликають сумніви. А той факт, що канал прибрав з суботнього ефіру документальний фільм про закулісся сезону (такий бекстейдж традиційно йшов на наступний день після фіналу), змусив глядачів ще більше сумніватися у справедливості перемоги Микеллы.