Даша коновалова, популярна модель і «міс ярославль-2009» — дівчина дуже смілива. Вона не соромиться ділитися з передплатниками відвертими фотографіями і весь час підігріває інтерес до своєї персони відеороликами, на яких видно наполегливі результати тренувань. За життям дівчини стежать майже 900 тисяч фоловерів, але після останнього посту з відвертою фотосесією кількість передплатників точно помітно зросте.

Шанувальники красуні довгий час гадали, чим же коновалова заробляє собі на життя, адже офіційно кар’єру моделі дівчина завершила кілька років тому, а остання обкладинка з нею вийшла рік тому, в жовтні 2020 року. Тепер же з’ясувалося, що даша працює instagram-моделлю, і основний заробіток їй приносять різні співпраці з брендами нижньої білизни, одягу та косметики. Днями даша опублікувала пост, на якому вона зображена на полароїдну камеру. Як виявилося, це була рекламна фотозйомка для бренду нижньої білизни, амбассадором якого є даша.

Передплатники відразу відреагували на пікантні фото. “розкішна», «даша, ти — мрія», “ангел” — і таких коментарів десятки.

Повинні визнати, дівчина точно знає, чим залучити і порадувати аудиторію.

нова фотосесія дар’ї коновалової

Ще одним з недавніх ефектних виходів коновалової був образ, який дівчина приміряла на балу tatler. Того вечора модель одягла нетипову для себе сукню від bottega veneta, чим приємно здивувала шанувальників. Враховуючи те, що хейтери часто звинувачують дашу в тому, що вона викладає виключно відверті фото, цей вихід все змінив. Шанувальники відзначили, що даші необов’язково оголюватися, щоб привернути увагу — дівчина прекрасна в будь — якому вбранні-і у відкритому, і в закритому.

Хто б що не говорив, даша коновалова знаходиться у відмінній формі. Будучи мамою двох дітей, модель завжди тримає себе в їжакових рукавицях і не розслабляється. Дарина вміє привернути до себе увагу. Не дивно, що свого часу на неї звернув свій погляд сам борис березовський. Якщо ви не знали, роман покійного олігарха і instagram-моделі тривав півтора року.

8 років тому, в березні 2013 року бориса березовського не стало. Даша коновалова була останньою любов’ю олігарха. Вони зустрічалися півтора року. У мережі майже не знайти їх спільних знімків, вони жодного разу не виходили в світ як пара, але виявляється, борис абрамович двічі робив коновалової пропозицію, хотів мати від неї дитину, проте доля розпорядилася по-іншому. Хоч і зараз модель не говорить про березовського, але в своїх старих інтерв’ю вона ділилася рідкісними подробицями цього союзу.

«він був дуже привабливий, хоч і дорослий. Я думала, йому п’ятдесят п’ять, а виявилося, шістдесят три. Я взагалі не розуміла, що відбувається. Я все-таки підпустила його як чоловіка, він був дуже привабливий, хоч і дорослий. Практично ровесник мого батька”, – згадувала даша.

Цей роман був дуже щедрим на подарунки, але складним на емоції, а тому в підсумку не склалося, але, впевнені, дарина досі згадує бориса березовського з особливою теплотою, нехай більше і не говорить про це публічно.

123…15

Дар’я коновалова народилася 13 лютого 1988 року в ярославлі

дивитися галерею

Юлія абрамова