Любовна сумісність

Сумісність овна і тельця в любові і шлюбі грунтується на дружніх довірчих відносинах. Оточуючим часом неможливо розібратися, хто перед ними — родичі або подружжя. Особливо якщо за плечима у цих людей роки прожитого разом життя. Вони настільки гармонійні в парі, що в розмові один починає фразу, а інший закінчує. Звідки ж таке кармічне тяжіння?

Дама-овен, як представниця вогненної стихії, поривчаста, іскрометна, непередбачувана і нестримна. Вона може блискавично приймати рішення, які не завжди розумні і до кінця продумані; джентльмен-телець являє собою, що називається, «сіль землі». Він акуратний, трохи педантичний, врівноважений і спокійно обмірковує все, що робить. У такому союзі вона є генератором божевільних задумів, втілити які під силу тільки її половинці. А все тому, що її швидкий розум генерує думки, зіставляє факти і бачить кінцевий результат, який, втім, не завжди може бути реалізований. Він же, навпаки, все пропускає через глову, а не покладається на пориви миттєвого натхнення.

Будь-яку ідею своєї супутниці телець переосмислює, аналізує, перевіряє варіанти можливого розвитку подій. І тільки потім видає свій вердикт з приводу реальності задуманого. Якщо чоловік-телець і жінка-овен створюють сімейне генздишко — то вже назавжди. Жоден, ні інший не подивляться»в сторону”. Він захоплюється нею, прагне оберігати і опікати, помітить такі дрібниці, які вона сама під годину не помічає. Вона ж вдячна йому за таку увагу і поклоніння.

З часом жінка розуміє, що її чоловік — це найкращий чоловік, на якого можна покластися завжди і в усьому.

Сексуальна сумісність

Сумісність жінки-овна і чоловіки-тельця в сексі не так безхмарна. А все тому, що у неї пристрасть може спалахнути раптово і вимагати негайного задоволення, не дивлячись на місце і час. Він же-натура тонша, хоч і приземлена. Для чоловіка в цьому тандемі важливо все заздалегідь спланувати. Створення романтичної атмосфери з усією необхідною атрибутикою-квіти, свічки, приємна музика, легке вино, займає його уяву. Цьому заняттю він може присвятити не тільки кілька годин, а навіть кілька днів. У його розумінні секс-це таїнство, що супроводжується романтикою і чарівним флером. Якщо віддати ініціативу в руки овна, але в той же час прислухатися до тельця, то подружжя чекають незабутні хвилини насолоди один одним.

На роботі і в побуті

В роботі сумісність жінки-овна з чоловіком-тельцем практично ідеальна. Вони вміють знаходити спільну мову, даючи обопільні безцінні поради. Креативність і неординарний підхід до вирішення поставлених завдань є у овна. Він врівноважується чітким розумінням реальності втілення задуманого тельцем. В якості рівноправних партнерів вони здатні звернути гори на будь — якому діловому терені-будь то фінанси або шоу-бізнес.

Якщо ж хтось із них займає начальницьке положення-увага підлеглому приділяється максимальне. Що овен-жінка, що телець-чоловік вміють відразу ж розгледіти потенціал співробітника і по достоїнству його оцінити.

У побутовому плані у вагомої пари овен — телець труднощі можуть виникнути через патологічної ревнощів тельця. Він любить, коли його половинкою захоплюються. Але боронь бог цій половинці надати будь-якої знак уваги представнику протилежної статі. Вдома буде “розбір польотів” по повній програмі. Жінці потрібно пам’ятати, що виявляти свою інтелектуальну перевагу перед чоловіком на людях категорично забороняється. Він цього не потерпить і буде дутися довгий час. При дотриманні таких рамок у цієї пари приголомшливе майбутнє. Будинок-повна чаша. Друзі ніколи не підуть з гостей голодними або розсердженими на нетактовність господарів, діти стануть гордістю батьків, а подружня пара овен-телець матиме досить відчутну вагу в суспільстві.