Здичавіла ігрітт-ставна красуня з вогненно-рудим волоссям, яскраво зіграна леслі роуз, з першого ж погляду полонила його серце. Кіт пізніше зізнається, що вже на зйомках, на тлі мальовничої, дивовижної природи, коли віє духом давно минулих часів, поява прекрасної войовниці мимоволі викликало в ньому справжню бурю почуттів. І він подумки кляв сценаристів “гри престолів”, які по ходу фільму підготували їй трагічну загибель. Леслі теж була небайдужа до британського красеня, але спочатку навіть виду не подала. Відносини між ними розвивалися, здавалося б, не настільки стрімко.

Незабаром їм набридло приховувати свої почуття і вони стали разом з’являтися на публіці, радуючи журналістів, які передбачали бурхливий розвиток подій. І останні були в чомусь праві: історія кохання кіта і леслі була схожа на кардіограму з її зигзагами. Вони то ходили в обнімку, демонструючи взаємну ніжність, то сварилися. Першим, образно кажучи, грюкнувши дверима, зазвичай йшов запальний кит. У ньому несподівано прокидався екранний бастард джон сноу, який звик не зважати на думку навіть близької людини. А леслі, як справжня аристократка (предками її матері були члени династії англійського короля карла ii) зберігала горде мовчання.

1/6

Але одного разу пауза у відносинах молодих людей так затягнулася, що всі заговорили про сумний фінал чергової історії зоряного кохання. Однак даремно голлівудські красуні підбадьорилися, потай сподіваючись зайняти в серці кіта харінгтона місце здичавілої ігрітт. Коли навесні 2016 року в лондоні на врученні престижної премії лоуренса олів’є вони постали перед публікою, всім відразу стало ясно: кіт і леслі як і раніше люблять один одного-і потрібен був час, що перевірити почуття. У вересні 2017 року на сторінках однієї з британських газет з’являться повідомлення, яке викличе справжній переполох не тільки серед британської богеми, але і у багатьох шанувальників таланту кіта харінгтона і леслі роуз. Виявляється, зіркова пара оголосила про свої заручини: правда, день майбутнього весілля ретельно переховувався.

Але знаменна подія в житті акторів все-таки відбудеться. Це трапиться 23 липня 2018 року: спочатку кіт і леслі повінчаються в церкві рейн в абердинширі, а потім відправляться в старовинний замок батьків нареченої, щоб зіграти там пишну, в середньовічних традиціях, весілля. Зауважимо, що сімейне життя не завадило творчій кар’єрі новоспеченого подружжя. І кіт харінгтон, і леслі роуз успішно знімаються у фільмах, отримуючи помітні ролі. А в році, що минає у них народився первісток, від якого буквально не відходить щасливий батько.

Венера єрофєєва