З 1 жовтня по 30 листопада 2012 року всі бажаючі зможуть безкоштовно перевірити рівень глюкози в рамках акції «Дізнайся рівень глюкози безкоштовно».

Головна мета акції – сприяти виявленню ризику розвитку одного з найбільш поширених в Росії захворювань – цукрового діабету (ЦД).

За даними державного регістру СД*, наша країна займає четверте місце за рівнем захворюваності на діабет у світі. Згідно зі статистикою, у 3,4 млн. росіян діагностований діабет, а ще близько 6,5 млн. людина вже хворі СД, але ще не знають про це. У зв’язку з цим своєчасне виявлення преддиабета і діабету, а також популяризація своєчасних профілактичних обстежень має важливу клінічну та соціальну значимість.

В період дії акції щодня з 10.00 ранку кожен охочий зможе перевірити рівень глюкози в будь-якому медичному офісі, що працює під брендом ІНВІТРО. Дослідження проводиться на глюкометри One Touch Ultra, представлених компанією-партнером.

В рамках інформування про акції передбачена робота гарячої лінії, де можна дізнатися подробиці проекту та записатися в найближчий медичний офіс у зручний для пацієнта час.

Телефон гарячої лінії 8-800-200-83-53

Посилання по темі:

Форум “Медицина і здоров’я”
Робіть це для себе і для тих, кого любите!
Цінуйте кожну мить!