Я просто обожнюю всякі “смачні” скраби для тіла. Один з улюбленців-lounge lab green matcha mango scrub. Чесно кажучи, не знаю що це за бренд, напевно, маленький і невідомий. Іноді вибираючи косметику за рейтингом на маркетплейсі можна знайти щось цікаве.

Це скраб на основі цукру і склад у нього здебільшого натуральний. Об’єм 300 мл.

Всередині закритий захисною мембраною.

За текстурою скраб густий і щільний. Коли його набираю, здається, що він ніби відщипується шматочками. Можливо через це витрата виходить невеликим, при використанні раз в тиждень банки вистачає приблизно на 3 місяці.

Шкода, що в пості не можна передати аромат. Це просто щось! дуже смачний і апетитний, запах солодкого манго, тільки солодкість не нудотна, а навпаки, ніби трохи з цитрусовою кислинкою. Якщо любите варіації на тему тропічних фруктів, то вам сподобається.

По агресивності впливу на шкіру скраб середній. Він жорсткий, але під час використання немає неприємних відчуттів, шкіра не травмується. Назвати його щадним теж неможливо, тому що частинки цукру досить великі. Напевно всі вже встигли спробувати цукрові скраби, здебільшого вони працюють однаково. Шкіра після використання м’яка і оксамитова, свою функцію скраб виконує відмінно. Поліпшення тонусу і гладкості шкіри, якщо виробник мав на увазі антицелюлітний ефект, я не помітила. Скраб повністю змивається водою без залишення маслянистого шару на шкірі, для мене це дуже важливо, т. К. Зволожувати шкіру я віддаю перевагу за допомогою легких лосьйонів, а не масел.

У lounge lab вийшов дуже смачний і хороший скраб для тіла, аромат манго став моїм улюбленцем, буду повторювати його ще неодноразово!