Цього літа соліст і засновник популярної групи little big ілля прусікін зізнався, що вже якийсь час закоханий в колегу софію таюрскую. Пара знайома ще зі студентських часів, але в складі популярного колективу виступає близько п’яти років.

Ще до офіційного розлучення іллі та його дружини іриною сміливою шанувальники дивувалися: музиканти навіть поза роботою проводять занадто багато часу разом. Правда, вважалося, що колег пов’язує тільки давня дружба і робота: софія часто з’являлася на спільних знімках і навіть інтерв’ю з дружиною нинішнього бойфренда. Саме тому новина про роман зірок викликала суспільний резонанс.

” ми з ірою розлучилися — не я пішов, не іра пішла від мене-в 2019 році. Зараз на дворі 2021 рік! або я повинен був до кінця життя залишатися один? ці дві події ніяк не пов’язані. Ми були нещасні. Їй хотілося, щоб за нею доглядали і так далі. А я не міг цього дати, тому що я був постійно в турах, на зйомках. Я був далеко, через це у неї була образа і холод до мене», — виправдовував прусикін своє бажання побудувати нові відносини.

Коли ілля і софія нарешті перестали ховатися, фанати відразу ж нарекли чоловіка зрадником, а дівчину розлучницею. При цьому самої таюрской досі доводиться постійно пояснювати: сім’ю прусикіна вона руйнувати не збиралася, а до його офіційного розлучення навіть не сприймала співака в якості потенційного партнера (до того ж, сама недавно розлучилася з бойфрендом після семирічного роману).

Артистка пожартувала, що побачила в колезі симпатичного хлопця після того, як ілля змінив зачіску. Він же, у свою чергу, чесно розповідав, що все сталося спонтанно: під час гастролей пара піддалася почуттям і вирішила переночувати в одному номері.

«так буває, коли п’яні друзі раптово пересплять. І після цього вони раптом розуміють: як класно!» — згадував прусикин.

За словами софії, у обох це перший раз, коли відносини зав’язалися після довгих років дружби. Вони дружили сім’ями, а мама вокалістки навіть допомагала дружині прусикіна підготуватися до пологів.

” ще рік тому ніхто б не повірив, що ми будемо разом. Ми довго чинили опір, так як для нас це було незвично…я ніколи не дивилася на нього як на чоловіка. Я навіть дивувалася, що ірка в ньому знайшла — настільки він був для мене антисекс…», — згадувала софія.

І ось, здавалося б, спільні відверті фотосесії, гучні слова любові, яскраві виходи в світ і поцілунки на камеру. Але де це все останній місяць? нових знімків пара в грудні не публікувала, а шанувальники все більше підозрюють недобре. Та й сам ілля днями виклав в сторіз лаконічний напис» розставання”, не пояснивши сенс публікації.

Невже гучному службовому роману прийшов кінець? начебто шанувальники little big тільки-тільки почали звикати, що їх улюблені вокалісти зустрічаються …

Хочеться вірити, що історія іллі не більше, ніж просто пранк або анонс до виходу нового альбому. Надто вже нам подобається ця парочка! до того ж, надто вже негарно розлучатися напередодні головного свята в році…

123…15

Ілля прусікін і іра смілива дуже красиво оголосили про те, що вирішили розлучитися. Пара записала відеоролик, де розповіла про причини свого розставання

дивитися галерею