Тепер зірка може сама розпоряджатися своїм життям, подорожувати і виходити в світ. На свій 40-й день народження вона з нареченим семом асгарі полетіла в романтичне турне. А зараз їх застали відправляються в модний ресторан. Судячи з усього, сем і брітні вирішили влаштувати собі передноворічне романтичне побачення.

Брітні вибрала для виходу нюдовое коротке облягаюче плаття, яке по відтінку повністю зливалося з її шкірою. Сч першого погляду і незрозуміло: надіто взагалі щось на спірс чи ні.

Шанувальники захопилися новим виходом поп-принцеси. А хейтери знову почали натякати, що непогано б брітні трохи привести в порядок фігуру.

Нагадаємо, співачці нещодавно навіть порадили підкоригувати фігуру за допомогою пластики.

Сама ж спірс відповідає на це хейтерам різко. “що це за прохання звернутися до пластичного хірурга за консультацією щодо зміни мого тіла? тільки я або хтось ще ображений цими “переживаннями”? може бути, я надзвичайно чутлива людина. У будь — якому випадку я б воліла впасти зі скелі, ніж попросити лікаря сказати мені, що, на його думку, не так з моїм тілом і лягати під ніж»,-написала в мікроблозі поп-ікона 2000-х.

+16

Ліда буслаєва