Вони не сходять зі сторінок світської хроніки, за їх сторінками у соціальних мережах стежать сотні тисяч шанувальників, папараці спостерігають за кожним їх кроком, а журналісти то і справа порівнюють їх із зірковими батьками. Бути сином знаменитостей – не так вже й просто, як може здатися з боку.

Бруклін Бекхем

Бруклін, старший син подружжя Бекхемів, отримав серйозні амбіції у спадок від зіркових батьків. Озираючись на пройдений шлях Вікторії і Девіда Бекхемів, залишається тільки захоплюватися їх вміння перетворювати будь-справа прибуткова і успішне. Звертати все навколо в золото Бруклін теж вміє. З малих років він займається спортом, фотографією і може похвалитися серйозними успіхами в модельному бізнесі. Нещодавно Бруклін Бекхем підписав контракт з модним брендом Reserved і став світовим амбасадором смартфонів під брендом Honor. І йому ще немає й двадцяти років.

Карьера звёздных детей: чем занимаются сыновья актёров, спортсменов и певцов

Колін Хенкс

Американський актор і продюсер Колін Хенкс пішов по стопах свого зоряного батька – Тома Хенкса. Як і знаменитий батько, Колін колекціонує кінонагороди і успішні ролі у фільмах і серіалах немов магніти на холодильник. Він здатний прикрасити будь-який сюжет, за що його і цінують глядачі і кінопродюсери в Голлівуді. Згадати хоча б його роль в телесеріалі «Фарго». На жаль, Оскара Хенкс молодший ще не удостоївся, але звання улюбленця публіки заслужив по праву.

Карьера звёздных детей: чем занимаются сыновья актёров, спортсменов и певцов

Джейден Сміт

Син Уілла Сміта з малих років знімається в кіно, професійно танцює і читає реп. Складно сказати, було на те бажання батьків або ж Джейден самостійно почав проявляти інтерес до шоу-бізнесу, важливо одне – у свої 18 років Сміт молодший користується популярністю нітрохи не менше свого зоряного батька. Незважаючи на те, що у Джейдена в скарбничці є кілька нагород за найгірші ролі, публіка продовжує любити чарівного «Карате-пацана», а бренди, серед яких Louis Vuitton, не перестають підписувати з ними контракти на круглі суми.

Карьера звёздных детей: чем занимаются сыновья актёров, спортсменов и певцов

Скотт Іствуд

Акторська кар’єра головного голлівудського красеня Скотта Іствуда пішла в гору задовго до того, як Клінт Іствуд визнав Скотта своїм сином. До 2002 року Скотт брав участь у кастингах і фільмах під прізвищем своєї матері Жаслин Рівз. Якими б не були відносини батька і сина, Скотт пишається легендарним батьком, а Клінт, в свою чергу – успішним сином. На рахунку у Скотта Іствуда ролі у фільмах «Далека дорога», «Сноуден», «Загін Самогубців» і ще в десятці найуспішніших картин.

Карьера звёздных детей: чем занимаются сыновья актёров, спортсменов и певцов

Патрік Шварценеггер

Каліфорнійський красень за великим рахунком відомий завдяки зірковому батькові і бурхливих романів з Тейлор Свіфт і Майлі Сайрус. Однак це не применшує його заслуг на шляху до загального визнання. Патрік активно знімається в рекламних кампаніях, фільмах, музичних кліпах і успішно займається підприємницькою діяльністю. У 15 років, звичайно, не без допомоги старших, Патрік відкрив компанію з виробництва чоловічого одягу. Зараз молодший Шварценеггер все більше концентрується на акторській кар’єрі.

Посилання по темі:

Син Рудковської став першим російським хлопчиком на обкладинці американського журналу дитячої моди