Зустрічати новий рік з» муз-тв ” — мабуть, найкраща ідея в році, що минає. Музичний канал не обмежився одним 31 грудня і підготував програму на кілька днів вперед, щоб святковий настрій тривав якомога довше!

123…6

Клава кока

Ділимося найдокладнішим дайджестом

Відразу після бою курантів двері відкриє запальна дискотека ” танці! ялинка! муз-тв!» з найгучнішими хітами року, що минає і привітаннями від улюблених артистів.

На головному танцполі країни будуть запалювати найулюбленіші зірки: руки вгору! , niletto, ольга бузова, єгор крід, клава кока, ялинка, dabro, леонід агутін, микола басков, ані лорак, супер жорик, володимир пресняков, jah khalib, mot, марі краймбрері, вінтаж, дзвінкий, ханна, анна седокова, юліанна караулова, ваня дмитрієнко, даня мілохін, хабіб, galibri&mavik, артем качер, mia boyka, gayazov$ brother$, анна семенович, денис клявер і багато інших!

” новорічний чарт “(31 грудня в 15:00)

Напередодні нового року дізнаємося про музичні підсумки року від артура пирожкова і loboda. У “новорічному чарті” зіркові ведучі розкажуть про найбільш хайпових і актуальних кліпах року, які підкорили аудиторію в 2021 році. А потім проводимо рік суперпрем’єрою!

“зірки про зірок”. Гороскоп 2022 (31 грудня в 13:00)

Ловіть особисте передбачення від улюблених зірок-перед самим новим роком топ-артисти країни представлять незвичайний» зоряний ” астрологічний прогноз на 2022-й!

Філіп кіркоров, поліна гагаріна, сергій жуков, олександр ревва, ані лорак, dabro та інші розкажуть, що чекає кожного представника знаків зодіаку в прийдешньому році.

Документальний фільм: “2021-й: спасибі, що живий. Як шоубіз пережив рік, що минає» (30 грудня в 17:00)

За день до нового року подивимося документальний фільм про найгучніші і обговорювані події шоу-бізнесу 2021-го. Чому рік, що минає, виявився важче переломного 2020-го? невже моргенштерн втік з країни назавжди? за що артик відправив асті в сольне плавання? які зіркові пари не пройшли випробування 2021-м на міцність і що принесе кумирам мільйонів наступний 2022 рік? про це та багато іншого – в ексклюзивному розслідуванні журналістів “муз-тв”.

” муз — тв чарт» – топ-20 роки з лерою кудрявцевою (30 грудня в 19:00)

Улюблена телеведуча лера кудрявцева повернулася на канал в листопаді — спеціально до 25-річчя муз-тв. Перед новим роком вона порадує глядачів ще одним сюрпризом-розповість про те, які 20 вітчизняних і зарубіжних кліпів стали кращими в році, що минає. Серед них-фаворити глядачів – за 365 днів вони отримали найбільшу кількість голосів на сайті «муз-тв»!

“російський чарт” з zivert (1 січня в 13:00)

Налаштовуємося на правильну хвилю і починаємо 2022 з драйвом!

Проводжаємо і зустрічаємо новий рік з однією з головних хітмейкерів країни — співачкою zivert. Разом з нею ми дізнаємося про кращих вітчизняних кліпах 2021-го, потанцюємо на святковій дискотеці, зарядимося божевільною енергетикою під добірну музику з самого першого дня 2022 року!

Але і це ще не все! у новорічному ефірі нас чекає справжній калейдоскоп з прем’єр і спецвипусків улюблених програм: несподівані музичні експерименти з зірками в шоу «сінг сонг» і «помінялися хітами», свіжий музичний нон-стоп «топ-70. Вибір зірок “(1 січня о 19:00), танцювальний нон-стоп «dfm чарт» з niletto (30 грудня о 13:30) і багато іншого!

Подарунки для найуважніших

Напередодні самого чарівного свята «муз-тв» не залишить своїх глядачів без подарунків. На всі новорічні свята до 9 січня канал запускає акцію ” qr-код полювання. Новорічна пригода ” – найуважніші з вас отримають призи!

Для цього потрібно «ловити» і сканувати qr-коди, які будуть з’являтися в кліпах під час ефіру. За підсумками тижня, ті глядачі, які зловлять найбільше qr-кодів, отримають шанс виграти поїздку на червону галявину в сочі на двох, стати vip-гостем «свята всіх закоханих» в державному кремлівському палаці, виграти гаджети, б’ютібокси, оригінальні худі з новим логотипом «муз-тв» і підписки на музичні сервіси!