Нещодавно ходив за покупками в гіпермаркет «Магніт», на дорозі до каси проходив повз алкогольних напоїв, не розпаковані палетки 1.5 л. з пивом стояли поруч з акуратно виставленими віскі, причому пивасик стояв один на одного і буквально на картонках, звичайно ж падіння однієї з палеток було справою часу і випадку, цей випадок випав на мене. Обгортка палетки розірвалася, ботлы посипалися і прямо на стійку з віскі. Благо лише одна сулію віскі була серйозно зачеплена і розбилася. Підбігає доблесна охорона, нічого не пояснюючи, не розібравшись починає тикати мені і говорити що б я негайно платив йому. Звичайно ж я пішов у відмову і зажадав викликати адміністратора. Адміністратора мабуть не виявилося, у нього місце прибув Начальник служби економічної безпеки (мабуть це просто начальник зміни охорони?). Почали розбиратися. Я пояснюю, що пиво коштує не за нормами, що коштує воно не стійке і якщо потрібні докази, що я і пальцем його не торкнув, попросив перевірити відео з камер спостереження, до того ж одна з цих камер стояла прямо навпроти. Але відповідь був найдивовижнішим. «Якщо у вас є совість, ви заплатите…»
Я б і спробував знайти в собі совість, але платити за одвірки мерчандайзерів я не хочу, до того ж совісті так і не знайшлося.

P. S. Дякую інформації про те, що покупець має право вимагати доказів про псування товару зі свого боку. І спасибі за увагу 🙂

(Переглянуто 2 915 разів, 2 переглядів)