З 10 по 14 жовтня в Москві на сцені ГЦКЗ «Росія» відбудеться прем’єра першого в Росії музичного спектаклю-ілюзії «Будинок з привидами». Казкові мешканці загадкового будинку, потаємні ходи, магія, фантастичні перевтілення, ілюзіоністи, динамічні декорації і унікальні голографічні технології. В дні осінніх канікул це стане захоплюючою подорожжю для всієї сім’ї в світ чарівництва, любові і привидів!

З 10 по 14 жовтня в Москві на сцені ГЦКЗ «Росія» відбудеться прем’єра першого в Росії музичного спектаклю-ілюзії «Будинок з привидами». Відомий режисер-постановник Олексій Голубєв відтворить не просто головна розвага відвідувачів французького атракціону, а стане провідником для кожного глядача в магічну і чарівну атмосферу дії.

В ГЦКЗ «Россия» покажут спектакль-иллюзию для всей семьи «Дом с привидениями»

Творці «Будинку з привидами» знайшли такі унікальні технологічні рішення, що дія музичного спектаклю перетворюється в даний інтерактивний 3D шоу. Кожен, навіть самий маленький глядач може відчути себе головною дійовою особою містичного вистави-ілюзії. Гості з потойбічного світу «оживають» і буквально сходять з величезних динамічних екранів-декорацій в зал, щоб познайомитися з гостями шоу. Все настільки продумано, що кожна деталь є частиною захоплюючого сюжету.

Ефектну акторську гру посилює складна світлова сценографія. Авторські костюми кожного з героїв і музична партитура створюють фантастичні емоції і ще більше захоплюють в таємничу атмосферу «Вдома».

В ГЦКЗ «Россия» покажут спектакль-иллюзию для всей семьи «Дом с привидениями»

«Завдання, яке я поставив перед собою, – це створити особливу атмосферу і познайомити глядача з новим жанром, якого у нас досі не було. На сцені актори працюють з музикантами, ілюзіоністами, балетом і «справжніми» примарами. Останніх, при бажанні, можна і помацати», – ділиться режисер-постановник Олексій Голубєв, відомий своїми сміливими рішеннями масштабних сценічних постановок, таких як «Сніговий Король», «Сніговий Король 2», «Легенди спорту. Сходження», фестивалів «Білі Ночі», «BIG LOVE SHOW» і «Червоні Вітрила».

Всі подробиці про виставу можна дізнатися тут.