Актриса Олена Захарова, яка нещодавно стала мамою, демонструє прекрасні форми. Не пройшло і 2 місяців з дня народження дочки, як артистка призвела фігуру в порядок і помітно пострункішала.

Фанати здивовані такому швидкому схудненню актриси, адже, на їх думку, під час вагітності Захарова набрала чимало зайвих кілограмів. На всіх фотографіях, якими Олена ділилася, будучи в цікавому положенні, артистка виглядала помітно пополневшей і округлилася.

«Невероятно сексуальная!»: фигура недавно родившей Елены Захаровой впечатлила поклонников

Тепер же, після народження дитини, Захарова виглядає ще більш привабливо, ніж до пологів. На спеціальний показ фільму Міхаеля Ханеке «Хеппі-енд», який проходив у концертному залі «Барвіха Luxury Village», Захарова навіть наважилася надіти відвертий наряд. На захід актриса завітала в облягаючих штанях з мереживними вставками. Шанувальники тут же висловили слова захоплення.

«Невероятно сексуальная!»: фигура недавно родившей Елены Захаровой впечатлила поклонников

«Як ви погарнішали! Ви завжди прекрасні! Але це просто wow!»

«Неймовірно сексуальна! Після родом набагато ефектніше»

«Звернула увагу на ваше обличчя! Ви як 25-річна! Виглядаєте просто приголомшливо. А наряд сміливий! Я б посоромилася. У мене такого не було»

«Так схудла. Неймовірно», – написали фоловерів.

Єдине, що збентежило передплатників у вбранні Олени – це взуття. На думку фанатів, хутряні чоботи до такого яскравого образу не підходять. Їх варто було б замінити на туфлі.

Нагадаємо, що 42-річна актриса Олена Захарова народила доньку на початку грудня минулого року. Досі невідомо, хто є батьком дівчинки. Ім’я дівчинки теж залишається таємницею.