16-річна актриса Катерина Старшова прославилася роллю Гудзички в серіалі «Татусеві дочки». Пройшли роки і з маленької дівчинки вона перетворилася в норовливого підлітка, якому властиві суперечливі вчинки. Днями знаменитість розлютила користувачів пікантним знімком, а у відповідь на негативні коментарі вирішила позначити своє бачення ситуації.

Не всі шанувальники серіалу «Татусеві дочки» змирилися із змінами в зовнішності і характері Катерини Старшовій. Багато хто до цих пір асоціюють її з маленькою дитиною, не бажаючи помічати, що той виріс. Її відверті знімки в бікіні багатьом не сподобалися, як і заяви про «обожнювання полунички».

Фото в купальнику набрали багато відгуків, велика їх частина була відвертою критикою і Старшова поспішила відповісти на неї.

«Я розумію, що кожній людині хочеться висловити свою думку і якимось чином, але виділитися з цієї сірої маси. Саме тому у мене відкриті коментарі. Я даю вам цю грандіозну можливість показати, що ви з себе представляєте. Всі ці образи дуже абсурдні, але і їм є місце бути. Завжди хто-небудь, але внесе ложку дьогтю. Так само я прекрасно розумію, що не можна подобатися всім.

Хлопці, не забувайте, що мені 16 років. В цьому році буде 17. Можна мені вже самій вирішувати, що викладати?»

«Не забывайте, что мне 16»: Екатерина Старшова ответила на критику откровенных фото

Катерина підкреслила, що при бажанні все «диванні аналітики», які знають, як їй краще жити, можуть відписатися від її оновлення в Инстаграме. Старшова також вказала, що ображають її критикани показують свої справжні обличчя і подають поганий приклад своїм дітям, які бачать, як батьки поливають брудом юну дівчину.

«Не забывайте, что мне 16»: Екатерина Старшова ответила на критику откровенных фото

Передплатники оцінили звернення актриси:

«Роби що хочеш. Я не розумію, чому всі так обурюються, якщо б так вела звичайна дівчина, не актриса, просто звичайна людина, на все це б не звертали б уваги, але чомусь тебе запам’ятали всі як маленьку дитину і дивуються».

«Катя, не приймайте близько до серця слова дурних людей, їх буде багато у вас на шляху».

«Пуговка зросла, що сказати, сильно змінилася…»

«Їй вже не 7 років, щоб звітувати перед усіма, і вона викладає нормальні фотографії, та є фотографії, де вона в купальнику, і що? Що тут такого?

«Ви просто забули, що вона вже давно не Пуговка, і це був образ, і вона не маленька дівчинка, людям властиво дорослішати, змінюватися».

«Просто ті, які це пишуть або черниці, що втекли з монастиря або люди старого гарту (доросле покоління».

«Ті, хто незадоволений нинішньою молоддю, забуває, хто їх виховує».

«Не забывайте, что мне 16»: Екатерина Старшова ответила на критику откровенных фото

У мережі часто критикують знаменитостей, причому незалежно від їх віку. Нещодавно звинувачення в зайвої відвертості були направлені на адресу 40-річної телеведучої Анфіси Чехової, яка також не стала мовчати і відповіла злостивцям.

«Не забывайте, что мне 16»: Екатерина Старшова ответила на критику откровенных фото