Про сім’ю Єлизавети Боярської і Максима Матвєєва ходять різні чутки. Пару нескінченно «розводять» в пресі, шанувальники переживають, що давно немає спільних фото. І ось нарешті подружжя порадували користувачів соцмереж щасливим селфи.

Єлизавета Боярська з дитинства приречена бути в центрі уваги, оскільки народилася в зірковій родині: батько актриси – відомий артист Михайло Боярський, мама – теж артистка Лариса Луппіан. Жінка пішла по стопах батьків і вибрала акторську професію. При цьому подробиці особистого життя Єлизавета воліє приховувати, що породжує різні чутки і плітки. Відомо, що Боярська вийшла заміж за актора Максима Матвєєва в 2010 році, а через два року у пари народився син Андрій.

Фотографії з чоловіком вкрай рідкісні в Инстаграме Боярської, але днями зірка театру і кіно все ж зробила виняток. Актрисі дуже хотілося поділитися емоціями після концерту рок-групи «Сплін», який вона відвідала разом з чоловіком.

«Выглядят счастливыми»: Елизавета Боярская показала селфи с мужем

«Щасливі, радісні, сповнені, одухотворені і осипшие! СПЛІН! Приголомшливий концерт! Спасибі! Не забути, не заснути, не обірвати! Ось так оркестр грає в такт! З вами в такт, з вами в серці і в навушниках завжди! Урааааа!» – підписала селфи з чоловіком Боярська.

На фото вони з чоловіком посміхаються і виглядають дуже щасливими, що не могли не помітити передплатники актриси. Коментатори в Мережі не поскупилися на приємні слова і компліменти на адресу зіркового подружжя.

«Талановиті, природні, закохані! Приємно дивитися!»

«Приємна пара, так схожі»

«Виглядають щасливими, молодці»

«Хоч одна красива і натуральна пара, а не ботоксные ляльки»

«Выглядят счастливыми»: Елизавета Боярская показала селфи с мужем

Як завжди, знайшлися і недоброзичливці, які висловили своє невдоволення зовнішністю акторів і засумнівалися в їх талант.

«Ця жінка мене лякає, вона схожа на героїню “Байок зі склепу”»

«Матвєєв якийсь занадто худий»

«У нього погляд маніяка»

«Гарні, але занадто худі»

«Якщо б не її зіркові батьки, то жила б звичайним життям. Таких багато»

До речі, нещодавно 32-річної Єлизавети Боярської було присвоєно звання Заслуженої артистки Росії, проте багато хто вирішив, що вона його ще не заслужила.