Новорічні свята підійшли до кінця, а театральна компанія «Стейдж Ентертейнмент» продовжує дарувати подарунки своїм глядачам – у січні вийшов довгоочікуваний альбом з композиціями з мюзиклу «Попелюшка» російською мовою.

В альбомі представлені 14 пісенних хітів з вистави у виконанні зірок мюзиклу в супроводі оркестру. Всі треки записані у форматі live, що дозволяє слухачам поринути в казкову атмосферу вистави і разом з Попелюшкою побувати на балу, зустрітися з Принцом і змінити долю жителів Королівства.

Композиції написані легендарним бродвейским дуетом, володарями 34 премій «Тоні», 15 «Оскарів», двох Пулітцерівських премій і двох премії «Греммі», композитором Річардом Роджерсом і поетом Оскаром Хаммерстайном. Пісні звучать у виконанні улюблених артистів мюзиклів Юлії Верби (Попелюшка), Павла Левкина (Принц Тофер), Олени Чарквиани (Фея-Хрещена), Олени Хмельницькій (Мадам), Ігоря Портнго (Лорд Пинклтон), Катерини Варковой і Тетяни Кулакової (сестри Габріелла і Шарлотта). Бонус-треком в альбомі представлений ліричний дует «Ти прекрасніше будь-якого сну» у виконанні Наталії Быстровой і Павла Левкина.

«Пісні з «Попелюшки» подобаються не тільки дорослим, але і нашим маленьким глядачам, які продовжують їх наспівувати після вистави, – каже продюсер мюзиклу, голова компанії «Стейдж Ентертейнмент» Дмитро Богачов. – Коли ми з доньками їдемо в машині, я вмикаю диск «Попелюшка», і будь-яка поїздка перетворюється на свято. Прекрасна класична музика у виконанні кращих артистів та оркестру допомагає прищеплювати дитині хороший музичний смак. І звичайно, диск «Попелюшка» прикрасить колекцію кожного меломана і шанувальника жанру мюзикл!»

Альбом з композиціями з мюзиклу «Попелюшка» можна придбати в касах театрів «Росія» і МДМ, а також замовити на офіційному сайті www.musical-cinderella.ru.

Посилання по темі:

6 добрих вчинків у рамках акції #золушкаучитдоброте