На цей раз пройшовшись по списку можливих збігів з moonlime7 і зіткнувшись з деякими труднощами визначитися, так як збігів цих було вже дуже багато, ми вирішили шукати натхнення в картинках з підбором кольорів і вже потім підбирати продукти.

Отже, нами була обрана наступна добірка для натхнення:

фото з просторів інтернету

Що ж, визначившись з квітами, ми підібрали наступні продукти:

  • пігмент червона королева (tammy tanuka)
  • пігмент агітатор (tammy tanuka)
  • рефіл тіней solemnly swear з палетки cremated (jeffree star)
  • матові жовті тіні з палетки nomad (juvia’s place)
  • тінт у відтінку white (stasyalex)
  • тінт в відтінку magenta (stasyalex)
  • чорна підводка inglot у відтінку 77
  • пудра місячна вуаль (tammy tanuka)
  • база під тіні від wet’n’wild
  • гліттер праймер від nyx.

Щоб не було сумнівів про наявність палетки від juvia’s place, скажу відразу, що вона варварськи розібрана мною на рефіли за часів моїх спроб мінімізувати місце, займане косметикою (скажу відразу, що спроби були марними 🤣 більше я цим не займаюся, так як на місце розібраних незмінно приходять нові…).

побиті життям рефіли з палетки… .

Начебто з опис продуктів все, а тому давайте переходити безпосередньо до макіяжу.

Вихідні даний, так би мовити.

Оформляємо брови звичним способом і наносимо базу під тіні.

Далі я припудрила зону нашої майбутньої тушевки пудрою місячна вуаль для полегшення відведення цієї самої тушевки в шкіру.

Для спрощення побудови форми використовую медичний пластир (хотіла використовувати спеціальні патчі, але, на жаль, не знайшла їх).

Тепер вибудовую форму нашого майбутнього макіяжу підведенням. І добре тушу її. Думаю, я не стану коментувати прям кожен етап, тут все досить просто: наносимо підводку і тушуем, намагаючись відвести тушевкой в шкіру, щоб не було явної межі (чим ретельніше це буде зроблено, тим простіше буде в подальшому нанесенні інших продуктів). Роблю підкладку спочатку у зовнішнього куточка, готуючи майбутнє затемнення.

І у війкової лінії.

На внутрішню частину рухомого століття наношу відтінок. Тут важливо нанести колір щільно, тому наносимо відтінок в шкіру і не тушуем на даному етапі.

Далі наносимо темно-сірий solemnly swear на зовнішній куточок ока. За задумом повинен був бути градієнт від чорного до сірого, але я щось призабула якась скажена пігментація у тіней від jeffree star і вийшов просто сірий куточок. Тому, якщо ви впевнені в пігментації своїх тіней, етап з підкладкою з чорної підводки можна пропустити.

Тушуем кордону відтінків і піднімаємо тушевку трохи вище до складки (я робила це залишками на кисті, щоб була саме серпанок, а не щільний колір).

Беремо жовтий матовий і від душі наносимо на складку століття, заходимо трохи на зелений (від душі, тому що жовті, як правило, слабо пігментовані)

Тушуємо перехід жовтого в зелений. В даному макіяжі я не використовую ніяких додаткових відтінків, а тушую по черзі залишками то жовтого, то зеленого. І так як відтінки досить близькі, то стушевать їх без транзитних цілком можливо. Пластир на даному етапі я вважаю за краще зняти, як тільки закінчила з тушевкой.

Переходимо до нижньої повіки. У внутрішнього куточка (на повіку і на слизову) наношу тінт від stasyalex у відтінку white.

Припудрюю тінт місячної вуаллю.

На другу половину нижньої повіки і слизову наношу тінт у відтінку magenta. У зовнішнього куточка прорисовую чітку межу, щоб залишився трикутник незаповнений нічим. На цьому ж етапі стушевую обшук на кордоні в слизовій, щоб вийшов градієнт.

Наношу жовті матові тіні на нижню повіку, намагаюся не заходити сильно на білу/світлу частину століття.

Наношу гліттер праймер (використовую маленьку, щільну, синтетичну кисть) в вийшов «хвостик» в куточку ока. І на гліттер праймер набиваю пігмент.

Спочатку макіяж планувався без підводки, так як я налічувала на градієнт від використання чорної підкладки… Але, як то кажуть, нанівець і суду немає і я вирішила додати стрілку з акцентом на внутрішній куточок.

Фарбую вії, опрацьовую зону навколо очей і наш макіяж готовий.

Ось такий макіяж в результаті вийшов, мені здається потрапляння в гаму картинки було вдалим (як і сама обрана гамма).