39-літня брітні спірс-мати двох дітей. У співачки підростають сини шон і джейден, які народилися в її попередньому шлюбі з репером і танцюристом кевіном федерлайном. Чоловік після розлучення відсудив у спірс право опіки над дітьми. Співачка виплачувала шалені аліменти і не так часто бачилася з синами, як хотілося б.

6 жовтня брат федерлайна-танцюрист едді моралес-опублікував в особистому блозі кілька кадрів з шоном і джейденом. На фото сини спірс разом з чоловіком позували на ганку перед будинком. Юнаки посміхалися, а едді будував забавні гримаси на камеру.

Відомо, що моралес часто буває в гостях у федерлайна, спілкуючись з його синами. За словами танцюриста, він сприймає хлопчиків як рідних. У підписі до фото едді також зазначив, що вважає федерлайна відмінним батьком, який зміг виростити прекрасних синів.

У важкі часи завжди прекрасно усвідомлювати, що у тебе є сім’я. Це коштує того, щоб жити. Подивіться на моїх племінників. Раніше вони були менше, ніж моя рука — від пальця до ліктя, а тепер — навіть вище зростом. Люблю тебя, брат кевин. Ти виростив справжніх чоловіків. Нехай весь світ побачить, який ти чудовий тато», — написав едді.

Передплатники обсипали компліментами старших синів спірс і федерлайна. Вони відзначили, що з такими зовнішніми даними юнакам явно варто задуматися про модельну кар’єру.

” ось вам і племінники, вже на голову скоро будуть вище дядька», «які красені, їм би блищати на подіумах», «такі дорослі стали, як швидко летить час», «на гордість мамі і татові», — написали фоловери.

Нагадаємо, що 39-річна брітні спірс зараз знаходиться в центрі уваги. Зовсім недавно в її житті сталася доленосна подія-співачка позбулася опіки батька. Тепер вона відновлює своє психічне здоров’я, а також будує амбітні плани-зірка планує вийти заміж за свого бойфренда-фітнес-тренера сема асгарі – і народити йому дитину.