Актриса театру і кіно Олена Захарова удостоїлася приємною і почесної нагороди від мера Москви і поспішила розділити своє торжество з шанувальниками, які щиро зраділи, що їх кумир отримала чергове визнання за свій внесок у вітчизняний кінематограф.

Актриса Олена Захарова добре знайома російському телеглядачеві, оскільки взяла участь у багатьох проектах і радувала своєю акторською грою у фільмах і серіалах «Ластівки прилетіли», «Спартак і Калашников», «Кадетство», «Прості істини», «Шляховики», «Далекобійники» та інших. Деякі шанувальники не перестають дивуватися тому, з якою завзятістю зірка продовжує роботу на знімальному майданчику і радує всіх все новими звершеннями.

«Вы это заслужили»: Елена Захарова получила награду «Почетный деятель искусств»

Втім, цілеспрямованість і відданість своїй справі характерна Олени Захарової, і навіть після народження довгоочікуваної дочки актриса не стала засиджуватися в декреті і незабаром повернулася у світ, приємно здивувавши шанувальників своїм квітучим виглядом.

І ось днями артистка побувала в стінах мерії, де її урочисто нагородили званням «Почесний діяч мистецтв», таким чином, визнаючи її важливу роль у вітчизняному театрі і кінематографії.

«Отримала почесне звання “Почесний діяч мистецтв міста Москви”, спасибі Сергію Семеновичу Собяніну!! Це надзвичайно приємно!» – розділила свої емоції з шанувальниками Олена Захарова, показуючи знімки з вечора.

«Вы это заслужили»: Елена Захарова получила награду «Почетный деятель искусств»

Шанувальники Захарової прийшли в захват від радісної звістки і зазначили, що анітрохи не сумніваються в заслуженого почесного звання.

«Заслужено і дуже приємно!»

«Оленка від усієї душі вітаю Вас! Ви це заслужили!»

«Леночка, прийміть мої вітання! Заслужена нагорода і ви дуже мила»

«Вітаю, Ви цього заслуговуєте! Фільми з Вашою участю дивитися одне задоволення»

«Найщиріші вітання Оленка вам! Ви заслужили цю нагороду своїм талантом!»

До речі, багато шанувальники були вражені недавніми одкровеннями артистки, які вона озвучила на програмі Бориса Корчевникова «Доля людини». Жаліслива історія про трагічну втрату першої дитини зачепила за живе не лише шанувальників Олени, але і всіх телеглядачів, які згуртованим фронтом виявили актрисі своє співчуття і підтримку.