На youtube-каналі ляйсан утяшевой вийшов черговий епізод “зухвалої готування”. В гості прийшла блогер карина лазарьянц, відома як карина крос. Співачка і колишній хлопець ольги бузової разом починали блогерський шлях і, як вважають багато шанувальників, давида манукяна (dava) просто скористався своєю подругою.

Сама ж карина так не вважає, стверджуючи, що вона отримала від цих відносин величезний досвід і не розуміють, чому всі навколо намагаються її пошкодувати.

Коли трапилася ситуація з давидом всі почали мене чомусь жаліти і говорити, що була якась образа. Насправді мене ніхто не ображав. Я отримала величезний досвід і вдячна йому за це. Він теж отримав великий досвід за час спілкування зі мною. Ми всі мирно вирішили, але преса кожен раз виставляє мене в кинутою-ображенкою і шкодує. Склався стереотип, що жінку потрібно обов’язково пошкодувати, а чоловік неодмінно виставляється псом. Але ж не завжди так! мене така постановка питання зачіпає. У мене все добре в особистому житті. Я щаслива і не хочу, щоб мене шкодували», — повідомила карина крос.

Карина крос і давид манукян зустрічалися нетривалий час в 2019 році, після блогер почав роман з ольгою бузовою, який тривав до січня 2021 року.