Всім привіт! косметична географія простягається на багато кілометрів, але іноді корисно звернутися і до ближнього зарубіжжя, чиї умільці також випускають масу цікавих новинок. Якщо минулого разу розповідь йшла про кремових тінях luxvisage, то цей огляд присвячений палетці пресованих тіней stasyalex e27 fairy wren .

Stasyalex – це бренд білоруського візажиста анастасії олександрович, що стала популярною завдяки своїм макіяжам, натхненним природним забарвленням птахів. Для знайомства з брендом я вибрала палетку е27 fairy wren. Зізнаюся, спочатку я хотіла придбати іншу палітру, але її розкупили в перший день продажів, а рестоков stasyalex, як відомо, не робить.

Палітри тіней також робляться так, щоб повторити оперення тієї чи іншої птиці. Мої пізнання в орнітології, на жаль, куди мізерніше, ніж хотілося б, і назва пташки, чиє ім’я носить дана палетка, мені довелося забивати в пошуковик, зате тепер я можу сказати, що fairy wren — це узагальнена назва декількох видів кропив’янки (також зустрічається назва малюр від латинської назви сімейства — malurus). Залежно від виду і полопрінадлежності ці пташки виглядають по-різному, і більшість з них швидше не нагадує відтінки палетки, але вони все одно дуже милі — раджу подивитися.

У палетки проста упаковка, відтінки палетки видно відразу-що для мене безсумнівний плюс. Не скажу, що інший дизайн мені до душі, але упаковка виконує свою функцію, і це головне. Габарити палетки: 15.5 x 4.5 x 1.2 см. У палетці п’ять рефілів по 3 г кожен — такі обсяги зустрічаються нечасто! крім цього варто відзначити, що тіні не тестуються на тваринах, про що стоїть відповідний значок.

Гамма палетки ближче до» комерційної”, але з певною родзинкою. Прекрасно підійде для тих, хто не звик до буяння фарб, але хотів би підкреслити макіяж незвичайним акцентом. Величезної кількості різних макіяжів з нею не вийде, і більшість з них буде плюс-мінус в одній тональності, проте не для всіх це недолік — особливо з урахуванням розміру рефілов.

свотчі відтінків палетки при холодному денному світлі (зліва направо): 271h — 272ld — 273s — 274ms-275ms

  • 271h – напівпрозорий голографічний блакитно-бузковий відтінок; має маленькі нелеткі блискітки; не сухий – під натиском легко рухається (!). Наносити краще у вигляді топпера або соло на чисте підготовлене повіку.
  • 272ld – бузково-сріблястий металік, трохи дуохроміт за рахунок персикових блискіток. Складний і цікавий відтінок, ні фото, ні відео не передали до кінця його переливів. На століттях, на жаль, теж виглядає простіше, ніж на свотче. Пилить при наборі і нанесенні, краще використовувати з шилдами. В іншому наноситься і тушується без особливих проблем.
  • 273s — вказано як сатин, а я прийняла за матовий. Теплий світло-пісочний відтінок. Пилить в рефілі, але на повіку переноситься добре і без зайвого пилу.
  • 274ms – кавовий матовий відтінок. Пристойно наноситься і тушуется.
  • 275ms — матовий відтінок кольору сепії. Найбільш примхливий серед відтінків, може “залипати” в процесі нанесення, так що тушувати варто ретельніше. Мені такі відтінки найчастіше до лиця, тому я буду з цим миритися.

свотчі відтінків палетки при теплому денному світлі (зліва направо): 271h — 272ld — 273s — 274ms — 275ms

відтінки палетки на сонячному світлі

приклади макіяжів

макіяж з усіма відтінками палетки

повний образ

макіяж з усіма відтінками палетки

Цей макіяж можна докладніше подивитися в одному з попередніх постів.

повний образ

макіяж з тінями stasyalex 271h (рухома повіка і внутрішній куточок), 272ld (рухома і нижня повіки), 275ms (зовнішній куточок), а також тінями sydney grace regal, tammy tanuka 063; хайлайтером kvd beauty {ultra-violet}amethyst; чорною підводкою physician’s formula і чорним водостійким олівцем ysl

повний образ

• симпатична палітра * не найбільша ціна * великі рефіли (3 г) * відтінки добре тушуються один в одного• матові/сатинові відтінки виділяють колір очей

• потрібно замовляти• деякі відтінки можуть скочується• не велика різноманітність в можливих варіантах макіяжу * найсвітлішому відтінку необхідна підкладка * доводиться довше тушувати, ніж я звикла

підсумок . Це красива і відносно нескладна в обігу палетка. Колірне рішення мені сподобалося, хоча воно і пропонує не так багато можливих варіацій макіяжу. Що мене менше порадувало, так це те, що відтінок 271h так легко приминається, а також вимагає підкладки, щоб виглядати яскраво. 272ld виглядає дуже цікаво на свотче, проте на своїх століттях всі нюанси цього відтінку я не бачу (проте на інших людях вони помітні трохи краще). Що до інших рефілів – до них у мене немає великих претензій, крім того, що наносити і тушувати їх доводиться довше і ретельніше, ніж тіні, які я зазвичай віддаю перевагу використовувати. Звичайно, в результаті все розтушується і ляже пристойно, але це не та палетка, якою можна зробити макіяж за 3-5 хвилин, якщо тільки не бахнути 271-й відтінок соло.

: 7/10