Всі дорослі знають, що іноді захопити і зацікавити маленьких непосид буває ой як не просто. На допомогу батькам, у Міжнародний день захисту дітей, ми склали огляд кращих дитячих ігор, які дозволять навчити дитину приймати рішення, спілкуватися, допоможуть розвинути логічне мислення, уяву та дрібну моторику. Але найголовніше: у них цікаво грати!

Черепашачі перегони – правила гри дуже прості. З допомогою карток гравці управляють кумедними черепашками. Необхідно застосувати логічне мислення та привести свою черепашку до фінішу першою. Дуже весела і барвисто оформлена гра сподобається як дітям, так і їх батькам. (5+, 2-5 гравців)

Юний Свинтус – нова версія всеросійського карткового бестселера — тепер і для самих маленьких гравців! Улюблена механіка, знайомі правила і милі свині— все найкраще дітям! Веселі картки «Указявки» дозволять гравцям придумувати свої правила і тим самим розвивати фантазію.(5+, 3-10 гравців)

Манчкін. Тягни скарби. «Манчкін» – настільний хіт, в який грають по всьому світу. Тепер до захоплюючій полюванні за скарбом зможуть приєднатися і самі юні манчкіни! Велике ігрове поле, яскраве оформлення, спрощені правила і гарні кошенята-охранята — все це в одній коробці. Лише завдяки кмітливості, удачі і допомоги вірних друзів можна здолати всіх монстрів, заволодіти їх казковими багатствами і перемогти в грі! (6+, 2-6 гравців)

Колонізатори Junior – улюблена розвага мільйонів сімей у всьому світі. З «Колонізаторами Junior» в чудовий світ острова Катан зможуть потрапити і ті, кому ще не виповнилося десять років. Вам разом з діточками доведеться збирати здобич, будувати кораблі, торгувати на ринках і битися з грізним капітаном Клаусом. Першим побудуйте сім піратських таборів, і Катан підкориться вашому могутності! (6+, 2-4 гравців)

Ква – це розвиваюча гра для всієї родини. Гравцям належить допомогти милим жабам дослідити невеликий ставок. Але, так як він занадто маленький, а претендентів на ставок багато, то боротьба точитиметься запекла! Стрибайте з квадрата на квадрат і проганяйте звідти інших жаб. Навчіться планувати свої ходи: латаття потрібні, щоб переміщатися на великі відстані, комарі — щоб рухати відразу кілька жаб, а очерети — щоб відпочивати.

День сирка – нескладна, динамічна і весела гра для всіх віків на розвиток пам’яті та удачу. Мишки вилізли з нірок і мріють поласувати сиром. Щоб їм допомогти, зіграйте в непередбачувану і захоплюючу гру з картами і кубиком. Розвивайте логічне мислення і пам’ять. Тільки самі тямущі здобудуть багато смачного сиру і не попадуться в мишоловки. (5+, 2-6 гравців)

Діти Каркассона – захоплююча настільна біганина по місту і його околицях. Великі квадрати, яскраве оформлення, спрощена система підрахунку очок. Розвивайте, развлекайте, навчайте дітей у добрих іграх! (8+, 2-5 гравців)

Домовята – в цій веселій настільного, підлогового і навіть всеквартирной грі – діти легко позмагаються з дорослими. Вам належить відшукати пустунів-домовичків. Де ж вони? Та скрізь! Шукайте їх під столом, у шафі, на підвіконнях. Ви самі можете вибрати правила: грайте з підказками ведучого «гаряче-холодно» або розбігайтеся по кімнатах.(4+, 2-9 гравців)

Цятки – в грі юним натуралістам належить вгадувати тварин з цятками! Щоб перемогти, доведеться проявити чудеса реакції. А різноманітність карт тварин дозволить малюкам легко запам’ятати нових мешканців навколишнього середовища, розвинути уважність і спостережливість.(4+, 2-4 гравця)

Чудо в пір’ї – пустотлива дитяча гра для 2-4 гравців, в якій вам в прямому сенсі доведеться закидати птахів на крону дерева. Щоб перемогти, потрібно бути спритним і спритним! Адже карти то і справа летять повз дерева. Гра настільки зрозуміла і проста, що навіть самі юні гравці без праці розберуться в правилах і зможуть самостійно катапультувати пташок.(10+, 2-4 гравця)

Проведіть вечір весело!

Посилання по темі:

Новинки для дітей в травні