20 числа зробила доньці (1,5 року) – кір, краснуха, паротит. Через кілька днів у старшого нежить. У підсумку і я і старший з нежиттю і невеликою температурою в районі 37-37,5.

У дочки третій день температура, ні нежиті, ні кашлу. Відразу висока, більше ніж 38 почала підніматися. Даю нурофен, допомагає не відразу і години на 4 максимум. Вчора ввечері була млявою, перед сном дала нурофен, вона заснула, але була гарячою. О першій годині ночі дала парацетамол (думала може краще зіб’є), але всю ніч температура. О 7 ранку знову дала нурофен, через годину виміряла 39,6. Викликала швидку. О 9 ранку температура 37,5. Тобто подіяв нурофен через 2 години тільки. Зараз о 12: 30 дочка заснула 38,9. Знову дала нурофен. Швидка сказала що одна мигдалина з нальотом. Виписали антибіотики. Прийшла педіатр зараз, каже червоне горло, запитала про наліт, каже є пробка вощле мигдалина. Запитує що призначила швидка. Показувати. Вона підтверджує. Кажу, може рано антибіотики, типу вірус ж. Каже ні, у вас наліт на мигдалинах (який вона спростувала спочатку) і типу це вже бактерія. Вообщем наліт, запалені мигдалина, пробка-100% бактерія, можна клініку навіть не здавати. Ну взагалі розмова з нею не заладився, шкідлива попалася. Не суть.

Питання ось в чому, давати антибіотик чи ні? третій день температура, якщо в добі, то рівно дві доби. Але висока зараза і погано збивається.

Чи завжди наліт в горлі-бактерія? у мене у самій був тонзиліт раніше постійно, але не з такою температурою і ніби як обходилися без антибіотиків…

Начебто все розумію, але коли опиняєшся в такій ситуації, мечешься і хочеш ради.

Коротше як бути?

Ще читала що може бути на щеплення така реакція через 7-14 днів. Але ніхто з лікарів не бере це в розрахунок, вважають що на тлі щеплення ослобився імунітет і підчепили грві

Я і розеолу не виключаю поки що

Вибачте за помилки, в квапах і на нервах