Дивлячись на її фотографії, важко повірити в цю цифру. Фігурі і зовнішнім даним ані лорак може позаздрити навіть 20-річна дівчина.

Ані лорак — справжнє ім’я співачки-кароліна) – одна з найбільш впізнаваних співачок не тільки в росії, але і за кордоном. Вона підкорює шанувальників своїм голосом і талантом, пише пісні і музику. При цьому знаменитість не забуває стежити за собою і своєю фігурою.

Зірка регулярно займається спортом і вже багато років підтримує ідеальну форму. У 2018 році брюнетка організувала шоу світового рівня під гучною назвою «діва», в якому самостійно виконувала акробатичні трюки і безперервно перебувала на сцені більше 3 годин. Фізична підготовка актриси викликала справжній фурор.

Регулярними заняття спортом стали після вагітності, під час якої співачка набрала близько 15 кг.для свого невеликого зросту (162 см) ані лорак вважає ідеальним вага 48 кг, який вона утримує протягом багатьох років, про що і свідчать її нерідкі відверті фотографії в мережі.

Займайтеся! визначте проблемні зони і приділяйте їм зовсім небагато часу, але, головне, кожен день. Результат приходить не від кількості навантажень, а від регулярності їх виконання».

Крім спорту зірка рекомендує доглядати за своєю фігурою за допомогою різних процедур:

Для того щоб позбутися від декількох см на талії, пройдіть курс антицелюлітного масажу. Ваші проблемні зони будуть танути, як масло на сонці. І звичайно ж, після масажу використовуйте крем для схуднення. Він допоможе закріпити хороший результат”.

При цьому співачка також вказує на важливість правильного харчування і дотримання водного балансу:

Я випиваю мінімум 1,5 літра в день, особливо в жарку погоду. Можна навіть встановити собі програму-нагадування, яка говорить вам: «пора випити трохи води». Вода зі мною завжди, вона мені вірний друг і товариш. Є навіть такий вислів: хочеш їсти — пий».

Швидкі вуглеводи розкішна брюнетка радить або не вживати зовсім, або вживати до полудня. Співачка не раз зізнавалася в тому, що обожнює смажену картоплю і готова їсти її вічно, але може собі її дозволити тільки в обід, а не на ніч.

Після 12:00 метаболізм сповільнюється, і все, що ви з’їли, залишається на боках, животі і стегнах. Тому, якщо вже дуже хочеться шматок смачного торта, то з’їжте його на сніданок», — каже артистка.

Ближче до вечора знаменитість виключає зі свого раціону вуглеводи і вважає за краще вечеряти овочами і білком.

У другій половині дня мій раціон складається з таких продуктів, як спаржа, гречка, риба, овочі і трохи фруктів. Можу навіть їсти одні салати. Це смачно і корисно”.

+17

Таїсія ступіна, александрова владислава