Ніжне куряче філе запечене у фользі, в духовці. Дуже соковите з ароматом пажитника і запеченої цибулі. Для приготування також можна брати частину курячого м’яса з стегенець, попередньо діставши кісточки.
Куряче філе запечене у фользі, в духовці
Приготування:
Вимите м’ясо розсікти в шести-семи місцях тонким ножем.
У утворилися розрізи покласти соус.
Зробити цибульну нарізку, бажано тонку і не дуже велику – четвертинами кілець.
Помістити цибулю поверх м’ясних шматків.
Приправити. Все це щільно обернути фольгою.
Після запікання у високотемпературному режимі близько 40 хвилин розпороти фольговану упаковку. Виявиться, що філе відмінно пропарилося в концентрованому бульйоні, який виділився з нього. Овоч теж добре загасився, а приправа передала страві свій пікантний аромат. Запікати ще близько 5 хвилин щоб трохи підсушити м’ясо.
Сервіруючи таку їжу, не потрібно забувати про зелені. Це і красивий, і запашний декор.