Всім привіт!

Спочатку, я хотіла замовити іншу палетку, вже оформила замовлення, зрозуміла, що напортачила і дещо в ньому не врахувала, скасувала. І поки чекала підтвердження скасування, подивилася огляди і змінила вибір. Як виявилося, даремно. Хоча, може та палетка теж би мене розчарувала.

Отже, моя перша палетка від бренду bh cosmetics-beautiful in barcelona.

Чесно кажучи, з першого погляду вона просто мене закохала в себе. Дуже красиве оформлення. Футляр картонний, з дзеркалом, кришку можна розташувати у всіх зручних варіантах.

Рефіли виглядають дуже акуратно. Якщо порівнювати з брендом colorpop, з яким bh приблизно в одній ціновій категорії-то це небо і земля, на мій погляд. Не на користь colorpop в плані оформлення. Все дуже акуратно і рівненько.

Останні слова про упаковку. Маса тіней 16 гр. – тобто 1 грам на кожен рефілл. Не тестується на тваринах. Хоча мені здається, що ці мітки вже можуть поставити все підряд, так як всі компоненти вже давно протестовані.

Ну а кінцевим продуктом, чи то пак тінями, зайчиків вже не фарбують.

Що стосується якості, то тут, на жаль, не так все красиво!

Свотчі приголомшливої краси, виявилися у випадку з деякими відтінками, оманливими.

Що мені сподобалося на перший погляд, то що тут немає занадто темних відтінків. Так як у мене їх купа в інших палетках або однушках — множити ці відтінки мені не дуже хочеться. Так як їх я використовую, в основному, тільки для затемнення війкового краю.

Комусь це може не сподобається.

Але повторюся, для мене це плюс. Зараз, я люблю легкі макіяжі, мені достатньо того, що тут є базові відтінки в складку для мого кольору шкіри і розтушовувальний.

Матові не обсипаються, добре розтушовуються. Правда для насиченості їх все-таки доведеться нашарувати або набити, що не завжди просто. А часто-неможливо.

Що стосується сяючих відтінків, то їх тут аж 10! один з яких з окремим, більшим і сяючим шиммером.

Шиммерні відтінки якісь трохи сухіше, якісь трохи помаслянее.

На жаль, деякі на очах виглядають брудно, деякі блякло, зовсім небагато порадували. Але про це ми поговоримо, коли будемо описувати кожен відтінок.

Стійкість без нарікань, і на консилері навіть відмінно тримається.

Перейдемо до свотчам.

Перші 2 ряди мене порадували, але не вразили. Але поговоримо і про них. Зверху вниз, по рядах зліва направо. Нанесені на суху шкіру пальцем.

  • la rambla — світлий напівпрозорий матовий растушевочный відтінок, дуже гарний у своїй ролі;
  • enchanting – рожевий сатин, хороший базовий такий відтінок, не надто оригінальний;
  • stone — матовий мув відтінок, хороший, але треба прям нашаровувати для кольору;
  • fiesta — баклажановий сатин, піде тільки як акцент, в розтушовуванні не сподобався, вилазить бруднувата база;
  • exquisite світлий персиковий сатин, гарний відтінок, супер м’який.
  • mediterranean-синій сяючий відтінок, красивий, але лягає кілька напівпрозорого, треба нашаровувати, розтушовується не брудно. Але може залипати.
  • treasure-рудий сяючий відтінок, за якістю все ок, сам колір, в цілому звичайний;
  • carnation — матовий рудуватий, дуже м’який, якість ок.

Друга партія-нижні 2 ряди вже викликали бурю емоцій, знімала свотчі і залипала.

  • familia-яскравий персиковий дуже сяючий відтінок – для мене зірка цієї палетки!
  • getaway-рожево персиковий відтінок. Суміш 2 світлих сяючих відтінків з першої партії. Хороший, м’який екземпляр. Такі завжди в ходу. Використовувала в куточок ока.
  • spin-ох! матова марсала. Гарний відтінок. Але насиченості немає на столітті від слова зовсім.
  • dulce-світло коричневий матовий відтінок, хороший в тушевке, базовий.
  • vacay-супер масляний коричнево фіолетовий відтінок. Перегукуються з відтінком з першої вісімки. На жаль, гарний тільки в рефілі, хоча за текстурою дуже хороший, пігментований. Але на столітті все це пропадає, залишається невиразна сірість.
  • flamenco-сірий сатин з зеленуватим відблиском і окремими сріблястими блискітками. Він мені відразу не сподобався. У справі виявився і зовсім моторошним. Сірий бруд.
  • picasso-нереально красивий сяючий фіолетовий. На свотчі. У справі видає теж бруд при розтушовуванні. Реально просто сірий колір. Ну затемнити зате куточок можна.
  • azul-матовий синій. Незвичайний відтінок. Так, я розуміла, що можливо не зовсім з ним просто буде, судячи по свотчу і текстурі. Але! це просто містика, скільки б ти набивала, на щоб не завдавала, результату немає. Він просто випаровується.

Якщо резюмувати. То я не змогла приручити цю палетку.

picasso для насиченості, зверху mediterranean для кольору на базі. Все залипло в дивну форму. Залишила як є, тушевать це-тільки розвозити сірість

спроба зробити за звичкою макіяж пензлем, замість бази консилер-супер невиразно

familia і marsala

все, що залишилося від марсали

familia і залипає синій

Фото цього макіяжу крупним планом я навіть не стала робити. Синій знову залип. З’єднати 2 кольори красиво не вийшло.

Можливо, пробуючи різні бази і техніки-можна отримати виразний результат. Тільки навіщо? мені здалося простіше продати цю палетку, так як я хотіла красивих синіх відтінків, а її місце вже зайняла інша.

Зараз ця палетка продається в іншому оформленні. Але чи змінилася формула тіней-невідомо.

Купувала зі знижкою, приблизно, 25 відсотків.