Всім здрастуйте!

Приблизно 5-6 років тому я почала активно доглядати за зоною шиї і декольте. Практично завжди це сироватки, креми і масла, що і для особи. Але іноді я бачу круті відгуки на спеціально створені для цієї частини тіла кошти і несуся галопом за покупкою 🤦 ♀ ️

В анамнезі: 38 років, з шиєю все прекрасно і немає ніяких вікових проблем 🙂 трапляються висипання в спеку або від деяких тканин. Пігментації і зморшок немає. Нічого в цю зону не колю, очищаю умивалкою, а не гелем для душу, і раз на тиждень наношу будь-яку кислотну сироватку на ніч.

Санскріном користуюся тільки в разі, якщо сонце дуже активне і я напівроздягнена (у відпустці, наприклад, або на дачі).

Yeouth neck firming cream-зміцнюючий крем для шиї

Крем для шиї з аргіреліном, зеленим чаєм і вітаміном с.

Найбільше в складі мене залучив пептид аргірелін, який вважається найпотужнішим на б’юті-ринку. Також є інформація, що кошти з аргіреліном можна наносити тільки на верхню третину особи, нижче він просто не працює. Не знаю, наскільки це правда, якщо хто в курсі, напишіть, будь ласка, в коментарях.

Аргірелін-це білковий пептид, ключовою властивістю якого є розслаблення м’язів. Завдяки цій функції шкіра розслабляється, перестає бути затиснутою і починає розгладжуватися. не є заміною ботокса / диспорту.

У складі йде на дев’ятому місці. (я коробку від крему викинула, тому склад приведу «під колбою».)

Баночка пластикова, із захисною пластиковою мембраною всередині. Обсяг 60 мл. Термін придатності з моменту відкриття банки 12 місяців.

Сам крем щільний, але не жирний і не масляний.

Трохи проблематично наноситься, досить швидко вбирається, але є неприємне відчуття начебто брудної шиї 🙂 не липкою, а давно немитою. Хто ходив у похід, можливо, зрозуміють, що я маю на увазі :))

Пахне прополісом. Неголосно і недовго, але я цей запах не люблю і переношу насилу.

Виробник не поскупився на обіцянки і крім відновлення і тонусу також заявлені позбавлення від брилів. Еге ж.

Я цією баночкою користувалася протягом декількох місяців у вечірньому догляді.

Які результати я помітила? ніякий.

У мене до цього було тільки два крему для шиї від корейських брендів sulwhasoo і medi-peel. Від обох результат був помітний практично відразу: шкіра ставала пружною, красивою, зволоженою і світилася зсередини.

А тут нічого крім неприємних тактильних відчуттів.

Якось більше і додати нічого.

До речі, трохи заглибившись в тему аргіреліну, я з’ясувала, що кошти з ним у складі наносяться чи не точково і коштують досить дорого.

Взагалі, я у бренду yeouth перепробувала кілька позицій і ні від одного не побачила ефекту. Все ніяке. Допускаю, що справа в мені, а точніше в моєму віці 😉

Medi-peel naite thread neck cream-крем для шиї з пептидним комплексом

Банку виконана з міцного пластику, була захисна мембрана плівкова, яку я ледве-ледве розкрила 🙂

На коробці суцільно ієрогліфи (я замовляла безпосередньо з кореї).

У складі крему десять пептидів різної дії. Наприклад, найвідоміший ботоксоподібний пептид syn ® -ake (dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate)-пептид зміїної отрути і не менш ефективний пептид отрути павука (r-spider polypeptide-1). А пептид palmitoyl tripeptide-5 стимулює вироблення колагену і вважається одним з найсильніших пептидів, націлених саме на скорочення зморшок і зменшення млявості шкіри.

Adenosine-потужний антивіковий компонент, який прискорює регенерацію клітин шкіри, завдяки чому підвищується її пружність і еластичність. Зменшує глибину зморшок і перешкоджає обвисання шкіри. Зміцнює захисний бар’єр шкірного покриву.

Також крем містить гідролізований колаген, колагенові волокна, ніацинамід, екстракт ромашки, екстракт центелли азіатської, масло солодкого мигдалю… Склад дуже багатий, весь перелік інгредієнтів захований»під колбою”.

Текстура у крему цікава, хто пам’ятає креми з муцином равлики, той відразу її впізнає. Крем тягнеться як сир на піці 🙂

Консистенція легка, приємна, вбирається за 5-10 хвилин (залежить від нанесеної кількості). Без липкості.

Присутній неявний запах прального порошку, досить ніжний аптечний. Мені такий аромат приємний. Відчувається тільки при нанесенні.

Використовую його майже два роки. Тобто це у мене друга банку.

Вперше він до мене потрапив з рук подруги. У 2019 році у мене була операція на шиї, після якої на шиї були і є негарний шов і великий шрам після трахеостомії.

Шия мала страшний вигляд і моторошно сохла. І саме цей крем досить швидко привів шкіру у відносний порядок. Загоїв ранки, наситив і навіть ніби трохи відбілив ))

Насправді, крем дуже добре зволожує шкіру, вона гладка і на дотик і візуально. Помітно вирівнює колір (але повторю, у мене немає пігментації), прибирає всякі цятки і нерівності. Візуально шкіра ніби блищить, ефект холености на 100 балів.

На жаль для читача і на щастя для мене, більше додати нічого не можу, так як, як я вже говорила на початку, не маю ніяких проблем з цією областю. Кільця венери у мене розсмокталися самі по собі після операції, але з ними креми начебто не справляються апріорі.

Крем дуже приємний у використанні, він ковзає по шкірі моментально перетворюючи її. Зізнатися, я часто переборщую з дозуванням, так як подобається сам процес нанесення:) і ще я мажу їм руки частенько…

Наношу не тільки на шию, але і всю площу декольте.

Обсяг хороший, 100 мл.якщо не шльопати на шию крем жменями, то витрачається економно. Але навіть в моєму випадку вічної передозування за два місяці витратилася приблизно тільки чверть банки (видно на фото). Першою банки вистачило на півроку, але тоді я їм користувалася по 5 разів на дню.

Виробник пообіцяв відновити пружність і еластичність шкіри, інтенсивно її зволожити і зробити гладкою — виробник зробив.

Дівчата, чи користуєтеся ви кремами спеціально для шиї? якщо так, то порадьте ваш улюблений 🙂