Всім привіт!

У мене принципова позиція, я не купую tom ford tobacco vanille. Чому? все просто. Їм пахнуть всі і скрізь. Аромат начебто нішевий, але його так багато… Не складається у мене пазл, не готова я платити за таке. Але ось ноти з цього аромату я дуже люблю, тому сьогоднішній пост присвячений самому бюджетному аналогу легендарного аромату.

зовнішній вигляд.

Просто і не дуже зі смаком, але ми тут все ж не через упаковки зібралися. Флакон блочний, якість пластику залишає бажати кращого. Ось що сталося з флаконом за ~11 місяців.

Кришка тримається не дуже щільно, вона відлітає всякий раз, коли я беру аромат з собою у велику сумку.

Пульверизатор працює справно, розпорошує хмарка досить великих крапель.

Коробка по класиці затягнута слюдою, присутня необхідна інформація і русифікатор.

Має жовтуватий відтінок, залишає сліди на світлому одязі. Маслянистості та іншого неприємного після себе не залишає.

аромат.

концентрація: edp.

Технічно унісекс , але на мій смак він все ж жіночий.

група: східні

ноти:

Верхні: квітка тютюну, імбир, бергамот.

Середні: мед, ванільна орхідея, мімоза.

База: боби тонка, мускус, папірус.

Аромат на мені і для мого носа (на інших) починається з зухвалого тютюну, такого, який лоскоче ніс. Хвилин через 30 проявляється ваніль (слабка) і вишня, для мене це не кісточки, а стигла, навіть трохи переспіла, м’якоть. Тютюн при цьому нікуди не зникає. Через 1,5-2 години залишається тільки тютюн, солодкість вишні і ноти міцного дорогого алкоголю, в такому стані аромат залишається до кінця.

Ось в цьому я і бачу головна відмінність, в tf ваніль більш явна і живуча. Mac для мене більш солодкий і ніжний. І, так, це абсолютно точно самостійний аромат. Я легко уявляю собі обидва в колекції.

До речі, я легко ношу його в теплу пору року, але тільки в спб з його зашкалює вологістю. Особливих змін немає, хіба що ваніль стає більш явною, але пропадає з тією ж швидкістю. У волгограді в +20 було теж непогано, але якось занадто багато.

Ніяких прокурений приміщень я не бачу, це шкатулка з сигарами і келих бренді поруч. Багато хто знає вишневий капітан блек, ось це їх облагороджена версія у флаконі.

Спробую передати естетику через картинки.

pin.it/2wjirm5pin.it/5fhoivbpin.it/6rjzgu4pin.it/708lxpc

Аромат створений як би в пару помаді velvet teddy, але для мене вони не складаються в пару, аромат швидше про ruby woo або diva.

стійкість.

На шкірі іноді не перебивається навіть душем. З одягу йде після прання, на шерсті/кашемірі також. А ось з шкіряної куртки аромат не пішов навіть після тижня на балконі з відкритим вікном.

Присутній середній шлейф, він досить яскравий, але не задушливий.

Один з моїх улюблених ароматів. Не було дня, щоб я пошкодувала про покупку!

А ціна … Ну казка ж!