Візажист і блогер Олена Кригина опублікувала у своєму инстаграме невелике веселе відео, в якому продемонструвала, як проводить час, чекаючи доставки вечері.

Візажист і видеоблогер Олена Кригина багато подорожує, працюючи над різними проектами. Вона із задоволенням ділиться зі своїми читачами свого инстаграма фото і відео зі всіх заходів, знімальних майданчиків і цікавих місць різних міст.

Олена нещодавно відвідала Ташкент. Своїм шанувальникам вона розповіла, що в захваті від міста і клімату. А пізніше опублікувала відео, в якому показала, як розважає себе в номері готелю в очікуванні доставки їжі.

Елена Крыгина насмешила танцами в банном халате

«Ох уже це болісне очікування їжі! Останнім часом я живу в Хаятах частіше, ніж удома, і, до речі, починаю розуміти людей, які зупиняються завжди в одній і тій же мережі: той же запах рушників, такий же гель для душу і ті ж подушки. І відразу якось все по-домашньому».

У ролику Олена Кригина забавно танцює в банному халаті перед камерою. Такий домашній, природний вигляд і самоіронія підкорили передплатників візажиста.

Елена Крыгина насмешила танцами в банном халате

«Ви – найбільш позитивна людина на цій планеті! Спасибі, що даруєте людям радість та оптимізм!»

«Обожнюю вашу безпосередність, легкість. Відразу світліше настрій!»

«Олено, у вас таке позитивне ставлення до життя, обожнюю вас! І ваші відео теж!»

Треба відзначити, що в цей же час в Ташкенті перебували Ніка Білоцерківська і Ксенія Собчак. Можливо, дівчата відвідали якесь важливе закритий захід.

Публікація від Elena Krygina (@elenakrygina) Сен 27 2017 о 10:32 PDT

А нещодавно шанувальники вирішили, що Олена Кригина приїхала в Париж зі своїм стільцем.