Технології майбутнього

Шоу” імерсивний лускунчик. Зимова казка ” створено на батьківщині цирку дю солей в канаді. Канадська компанія storywall entertaintment створила власне високотехнологічне прочитання історії за мотивами знаменитої казки гофмана і балету чайковського. У проекті органічно поєднуються 3d-анімація, балет і найсучасніші технології, так що у глядачів створюється повна ілюзія знаходження всередині казкового світу. Гігантські екрани, зображення високої чіткості створить відчуття паралельної реальності.

Участь артистів великого театру

У зйомках «імерсивного лускунчика» проекті взяли участь солісти великого театру елеонора севенард і денис родькін. Саме вони станцюють знамените адажіо з балету “чайковського”. Якщо ви давно мріяли про “лускунчика” у великому театрі, але в багатогодинній черзі за квитками вам вони так і не дісталися, ви можете побачити солістів великого в гумі.

Центр москви

Театр починається з вішалки, а новорічні свята в москві — з червоної площі. Тут, в самому центрі москви, найкрасивіша ялинка, найромантичніший каток і сама новорічна ялинкова алея на першій лінії гума. “імерсивний лускунчик” цього року стане самою центральною новорічною виставою в столиці. Якщо ви хочете провести найчарівніший новорічний день — вирушайте на червону площу. Спочатку покатайтеся на ковзанах, випийте смачного глінтвейну на ярмарку, купіть найрізноманітніших новорічних сувенірів для всієї родини, а потім чекаємо вас на імерсивному спектаклі.

Новорічний гум

«імерсивний лускунчик» — перша ялинка, яка пройде в гумі. Новорічних заходів такого масштабу ще не проводилося ніколи за всю багатовікову історію гуму. Тим часом це одне з найпопулярніших місць для фотографування блогерів перед новим роком — адже щорічно в гумі «виростає» чудова ялинкова алея з багато прикрашених ялинок, поруч з кожною з яких хочеться сфотографуватися.

Три в одному: театр, балет і високотехнологічна проекція в одному шоу

Великий демонстраційний зал гума, де проходить вистава, буде розділений на дві зони. Ожилі герої казок зустрінуть гостей в стінах» чарівного міста ” — welcome зоні. Живі барабанщики і ілюзіоністи, музиканти і танцюристи: новорічне свято практично зі входу. Далі гостей чекає занурення в таємничий світ гофмана-казковий театр, який відкриє двері в ілюзорний світ письменника, занурить в атмосферу різдвяної казки і познайомить з головними героями новорічної історії. Потім всі прийшли потраплять у великий проекційний зал, де на величезних екранах відбудеться показ самого уявлення з 3d анімацією. Однак казка на цьому не закінчиться-в кінці шоу глядачі знову потраплять в» чарівне місто”, де зможуть провести час в компанії героїв, сфотографуватися в тематичних костюмах казки, зробити аквагрим, а також придбати пам’ятні подарунки і сувеніри.