Продавець творчо підійшов до опису товару.

У мережі набирає популярність пост користувачки твіттера під ніком не тихий вир. Вона розмістила скріншот оголошення на сайті авіто про продаж дитячого ліжечка. Її продає якийсь чоловік, і розміщений ним у розділі «опис товару» текст викликав у інтернет-користувачів неоднозначну реакцію.

” продам ліжечко, майже не використовувалася, тому що дитина спала з мамою, а я на дивані в іншій кімнаті. Вогонь, так? ліжечко розібрана і в теорії може бути кудись доставлена, а якщо мене добре погодують — може бути, навіть і зібрана. З. И. У комплекті-речовий ящик, матрацик і моє розчарування в сімейному житті»,

– написав продавець.

З прекрасного на авіто pic.twitter.com/u4qeeup3yd

— не тихий вир (@ne_tikhiy_omut) january 24, 2022

Передплатники залишили під постом безліч коментарів, починаючи від смішних і несерйозних, і закінчуючи співчуваючими:

«я б теж звалила», «розчаровував в сімейному житті, недорого», «шкода мужика», «а якщо товариша ще й вислухають, то він не просто ліжечко збере, а ще й полагодить що-небудь», «нічого чоловікові в шлюбі робити», «це коли крім жалості до себе нічого немає у людини», «можна і не терпіти, розуміти і чекати, а одразу після народження доглядати за своєю дитиною разом з дружиною. І стане відразу веселіше, проблеми і пріоритети будуть зрозумілі і загальні».

Відзначимо, що після виписки з пологового будинку багато мам, дійсно, практикують спільний сон з малюком. Ставлення батьків до цієї ситуації різне – від допомоги і підтримки до розчарування і сварки.