Крім перших днів лютого, коли меркурій ще буде негативно впливати, виходячи з ретроградності, місяць буде легким і яскравим. Відразу кілька представників зодіакального кола буде перебувати в піднесеному настрої і відчувати, що все навколо відбувається вчасно і для їх блага. Чого чекати саме тобі від лютого 2022 року, читай в нашому гороскопі.

Овен

Для людей цього сузір’я лютий стане справжнім зоряним годиною. За що б не бралися овни, у них буде все виходити. Здається, зірки призначили їх режисерами свого життя, і тепер залишилося тільки ризикнути і зробити крок у невідомість. Зараз овни здатні згорнути гори і перестрибнути океан: все заради того, щоб відчути себе по-справжньому щасливими.

Телець

Тельцям потрібно правильно розставити пріоритети і відмовитися від поспіху. Люди цього сузір’я повинні стати терплячіше і не розмінюватися на сьогохвилинні бажання. У другій половині лютого тельці потраплять під шквал критики, але переживати не потрібно — невелика струс піде тільки на користь.

Близнюки

У лютому ніхто не зможе зіпсувати настрій близнюкам. Люди цього знака будуть сповнені рішучості втілити в життя свої найсміливіші бажання. Порада місяця: близнюкам потрібно уважно ставитися до знаків долі і до своїх снів — там можна знайти відповіді на давно цікавлять питання.

Рак

Для раків весна настане на місяць раніше, ніж для інших представників гороскопу. Люди цього знака відчують закоханість до всього навколо: від роботи до другої половинки. Ті раки, які перебували в кризі зі своїм партнером, можуть видихнути — справи підуть на лад. Однак надмірна імпульсивність може тільки нашкодити, тому нерви все ж варто тримати під контролем.

Лев

Тема лютого для левів — це особисті стосунки. Люди цього сузір’я будуть так сильно зайняті роботою (ще б пак, вигідні проекти будуть литися як з рогу достатку), що друга половинка відчує себе самотньою. Потрібно постаратися знайти баланс між справами і сім’єю, інакше перший день весни леви зустрінуть в гордій самоті. Також представники цього знака повинні бути готові до того, що їм доведеться вирішувати не тільки свої проблеми, а й справи близьких.

Діва

Діви будуть нарозхват в лютому: оточуючі очікують від них допомоги, пунктуальності і працьовитості. З одного боку, людям цього знака тільки в радість проявляти чудеса комунікації, але ми закликаємо звертати і на себе увагу теж. Адже діви довго приходять до тями після емоційного вигорання. З іншого боку, натомість на допомогу вони можуть попросити вирішити їхні проблеми – так все залишаться тільки в плюсі.

Ваги

Початок місяця для терезів пройде в смузі протиріч — так на людей цього знака буде впливати змінює напрямок меркурій. Щоб не потрапити в конфліктну ситуацію і правильно вибудувати відносини з оточуючими, потрібно проявити м’якість і поступливість. До речі, бонус від всесвіту: в середині лютого терезам вдасться поповнити свій бюджет, і, хоча сума буде не така велика, як хотілося б, її теж потрібно витратити з розумом.

Скорпіон

Для скорпіонів лютий стане вдалим місяцем у всіх сферах життя. Ймовірно, піднесений настрій спонукає на доленосні зміни. Але потрібно бути акуратними, зараз не найкращий період для звільнення або зміни в особистому житті. Обмежтеся невеликим подорожжю: зміна обстановки допоможе прийняти правильне рішення в сфері кар’єри і любовних відносин.

Стрілець

У людей цього знака головне завдання лютого — не упустити свого щастя. Стрільцям відкриваються практично необмежені можливості: вони зможуть змінити свою долю на краще, якщо, звичайно, самі цього захочуть. Так що зараз не час скаржитися на важке життя, сумніватися в своїх силах і задовольнятися малим через власну лінь.

Козеріг

Козероги в лютому раптом відчують гостру нестачу фінансів і візьмуться вирішувати проблему відразу. Поки люди цього сузір’я не потонули в проектах і понаднормовій роботі, нагадаємо, що можна переглянути свої витрати. І розібратися: можливо, проблема безгрошів’я існує тільки у них в голові? краще направити вільну енергію в творчість або зайнятися духовними практиками, ніж проводити дні і ночі на роботі.

Водолій

Незважаючи на те, що лютий стане чудовим місяцем для водоліїв, важливо встановлювати пріоритети за принципом функціональності. Люди цього знака можуть досягти нових перемог на роботі і порадувати другу половинку своєю увагою. Порада: якщо потрібно вирішити поточні проблеми, то краще віддавати перевагу здоровому глузду, а інтуїцію відправити у тимчасову відпустку.

Риби

Лютий для риб стане останнім місяцем перед вирішальним ривком. Представникам цього знака потрібно набратися досвіду, надихнутися, озирнутися навколо, ще раз переконатися в правильності вибору і закінчити свою внутрішню трансформацію. Невеликий спойлер: у березні буде багато роботи, тому насолоджуйтеся моментом і готуйтеся отримувати дари від всесвіту.