Літо добігає кінця і осінь вже не за горами, прийшла пора поповнити гардероб різноманітними панчохами і колготками. Любите класичний чорний колір? відмінно! ми підібрали для вас образи актуальних осінніх стилів з чорними панчохами самих різних фасонів.

1. Спідниця, светр і панчохи в ромбик з бантиками

З приходом теплих сезонів неодмінно поповніть свої запаси в’язаних вещейстильним білим светром, адже він універсальний і дозволяє створити різні комбінації. Міні-спідниця зі шкіри ізі шкірозамінника додасть вигляду сексуальний вигляд.

2. Пальто, гольф, спідниця і панчохи з зірками

Чорно-білий контраст і смужки – трендові нюанси будь-якого сезону. Темний відтінок синього-колір справжніх леді і його нерідко можна зустріти в гардеробі королівських осіб. Якщо ж ви хочете надати строгому поряд дитячу легкість і грайливість, вибирайте панчохи з милими зірочками.

3. Пальто, капелюх і панчохи з квітковим принтом

Ви любите класику і жіночні образи? тоді запасіться темним пальто (легкий блиск додасть гламуру), стильною капелюшком і елегантними панчішками з ажурними візерунками у вигляді бутонів.

4. Блузка, сарафан, пальто і панчохи з зигзагами

Шкіряний сарафан можна носити на голе тіло, але якщо ви жадаєте привнести дещицю строгості, то надіньте закриту блузку з аскотом. Геометричні візерунки з моди в цьому році точно не вийдуть.

5. Піджак, плісирована спідниця і панчохи з квітковою вишивкою

Стилісти все не зійдуться на думці про те, наскільки популярним буде квітковий принт в сезоні «осінь-зима». Однак вже зараз можна сказати напевно, що зображення троянд стане трендом.

6. Лакований плащ і панчохи в сіточку

Наряди з тваринним принтом стали справжнім хітом цього року і вони ще довго будуть актуальними. Фатальним красуням ідеально підійдуть речі з вишуканим відбитком у вигляді візерунків зміїної шкіри. Панчохи в сіточку додадуть сексуальності.

7. Сукня-гольф, піджак і панчохи зі зміїним принтом

Панчохи з ажурними розводами, що нагадують шкіру змії – ще один варіант для прихильниць звіриних візерунків. Дізнайтеся, як носити тваринний принт восени. Твідовий піджак в клітку і плаття з високим коміром і аскотом стануть хорошою основою для офісного лука.

8. Плаття, пальто і панчохи без візерунків

Ви любите сексуальні наряди, але терпіти не можете візерунки на панчохах? тоді надягайте міні-плаття, коротке пальто і звичайні панчохи. Восени зростає популярність жовтої палітри, що нагадує осіннє листя.

9. Светр, бере і панчохи в горошок

Строгий і довгий светр чорного кольору в стилі оверсайз – штучка стильна, універсальна і поєднує в собі гламур і стрітстайл. Любителькамодягу в горошок варто звернути увагу на такі панчохи. Бере-це не тільки відмінний головний убір, але і трендовий нюанс для прихильників паризького стилю в моді.

10. Міні-плаття, рукавички і панчохи з вишитою арабескою

У модних колекціях культових будинків моди стали з’являтися вбрання з візерунками в дусі килимів і штор. Зокрема можна помітити східні мотиви, тому хорошим візерунком стане арабеска. Маленьке плаття-футляр в стилі «бебі-долл ” підійде натурам кокетливим. Довгі рукавички-мастхев для холодного сезону. Звичайно, таке вбрання занадто святковий для буденного гардеробу, зате підійде для виходу в світ, якщо ви любите епатаж.

11. Вечірня сукня і панчохи в горошок з люрексом

Маленьке чорне плаття, на думку великої коко шанель, неодмінно має бути в гардеробі будь-якої жінки. Якщо ви хочете привнести в класичний вигляд будь-якої акцент, то спробуйте надіти блискучі панчохи з люрексом. У них і ви будете блищати!

12. Міні-плаття і панчохи в ромбик

Зараз ідеальний період для коротких суконь з щільного матеріалу, наприклад, з твіду. Зверніть увагу на цей образ, якщо вам подобаютсянаряди в клітку.

13. Светр, спідниця-сонце і непрозорі панчохи

У нашій добірці чимало версій з помітними панчохами, але багато дівчат вважають за краще класичні варіанти панчіх і колготок. Якщо вам подобаються короткі спідниці, то щільні панчохи в прохолодний день не дадуть замерзнути. Чорні і сріблясті наряди нині в тренді завдяки легендарноймодной колекції від будинку dior, що демонструвала вишукані наряди осіннього та зимового сезонів. І ці образи будуть повотрятся наступні роки – це як пити дати!

14. Піджак, плаття і панчохи з перловою аплікацією

Останнім часом набирають обертів образи, що поєднують в собі святковість і офісну строгість. І ось тому приклад-плаття з бахромою, чорний піджачок з атласними лацканами і креативні панчохи. У цьому сезоні модельєри пропонують привнести в гардероб вбрання, оброблені перлами. А тому аплікація в білий горошок буде актуальною.

15. Спідниця, піджак, рукавички, хустку і панчохи зі швом

Вишукана класика в кожній деталі! подивіться, скільки стильних нюансів в одному образі: спідниця-олівець, монохромний піджак з чорно-білою «гусячою лапкою», вишуканий хустку, прозорі рукавички з гіпюру і класичні панчохи зі строгим швом уздовж центру ззаду. Хоча такі шви нині зустрінеш не часто, я настійно рекомендую запастися подібною парою. Опитування говорять про те, що чоловіки просто втрачають голову при вигляді подібних панчіх.

Зустрічайте осінь у всій красі, вибираючи ідеальний для вас стиль-будь то елегантність і класика або ж трішки навіжений кіч. Головне, щоб наряд подобався саме вам.