Всі змі в цей понеділок зайняті моніторингом інформації про дтп за участю найбільш обговорюваної журналістки країни ксенії собчак. На трасі адлер-сочі сталося лобове зіткнення, винуватцем якого виявився водій автомобіля ксенії анатоліївної. Одна пасажирка загинула, а ще двоє зараз перебувають у лікарні у важкому стані. Сама ж ксенія, яка прилетіла в сочі для проведення корпоративу, отримала струс мозку і численні травми. Відразу ж після аварії вона покинула місце дтп, пересіла в таксі і стрімко поїхала в аеропорт.

” у мене струс мозку. У асистентки теж. Їхала з командою, після зіткнення знепритомніла, потім моя асистентка перевела мене в іншу машину. Але я хотіла до сина і додому, тому вилетіла. Сьогодні обстеження, так як забої внутрішніх органів і струс», — розповіла ксенія анатоліївна.

Думка росіян розділилися на дві полярні групи: поки одні шкодують потерпілих і співчувають ксенії, інші ж впевнені, що саме журналістка винна в тому, що трапилося — нібито вона підганяла водія, заважаючи йому вести машину.

«машина не моя, як і водій. Я не підганяла водія, звичайно ж. Ніхто з нас не підганяв», — уточнила телеведуча.

Під час руху вона розмовляла по відеозв’язку, так що у її колег є підтвердження того, що ксенія не винна в тому, що водій виїхав на зустрічну смугу.

Аварія сталася 9 жовтня о дев’ятій годині вечора в сочі, а вже вдень 11 жовтня в москві ксенію собчак разом з іншими учасниками дтп викликали на допит. Водія автомобіля позбавили водійських прав і дали два місяці домашнього арешту. Відносно нього порушено кримінальну справу за статтею»порушення правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів”.

«в головне слідче управління гу мвс росії по м. Москві направлено доручення про провадження окремих слідчих дій, зокрема, про виклик для допиту в якості свідків всіх пасажирів, що знаходилися в салоні автомобіля «мерседес», — свідчить заява слідчого департаменту мвс росії.

За розповідями журналістів, ксенія собчак прилетіла в сочі виключно заради роботи. Вона планувала провести приватний захід, а потім якомога швидше повернутися в москву.

Разом з актором ігорем верником вона успішно провела корпоратив, присвячений старту продажів квартир в одному з елітних курортних будинків в місті. За свій виступ пара ведучих отримала вісім мільйонів. Зіркам надали автомобілі з особистими водіями, які повинні були доставити їх в аеропорт. На жаль, спроба видних представників місцевого бізнесу з купівлі-продажу розкішної нерухомості догодити знаменитості і здивувати її розкішним «мерседесом» представницького класу не вдалася.

Женя мацынина