Всім привіт!

Купила в чорну п’ятницю 2 помади mac за хорошими знижками, ніби як в перевірених інтернет-магазинах, але вони не офіційні дистриб’ютори. У офіціала нічого не було в наявності з відповідних відтінків. Помади приїхали, в коробочках, і претензій до них немає. Але вони відрізняються від тієї, що куплена у офіціала. І ось в чому відмінності:

  1. ободок футляра. У тій, що купила в офіційному магазині цей ободок трохи товщі (верхня помада) і на дотик більш виражений.

2 механізм викручування: у 100% оригіналу він тугий, ті, що куплені недавно, викручуються легше. Вони не кволі, стік сидить щільно, але блін…

3.вказівка номера на наклейках: у офіційної номер вказаний під написом з відтінком, тут збоку. Та й інформації вказано більше.

4.аромат: офіційна у мене з серії creamsheen, дві інші lustre і satin, аромат фірмовий mac, але трохи інший. Перевірила терміни, вони в нормі. Але питання залишилися.

За органолептики питань немає, помади стійкі, комфортні, все в стилі mac. Основне питання тепер в довірі до магазинам, в яких були куплені ці відтінки. Не пам’ятаю, який зріз був у моїй mac, ці виглядають так:

Я не експерт в косметиці mac, тому як вона у нас ну дуже слабо представлена. У місті офіційних корнерів немає, щоб поїхати на затест, в онлайні у офіціала вибір ну дуже обмежений. Буду вдячна за ваші відповіді!