29 августа стало відомо, що прохор шаляпін знову одружився, але цього разу на 42-річній мільйонерці з канади тетяні клаудії-девіс, батьки якої переїхали за кордон в 90-і роки і змогли налагодити свої фінансове становище в канаді. Молодята зіграли пишне весілля в лас-вегасі після двох років відносин і вже стали насолоджуватися заміжжям, як новоспеченій дружині шоумена раптом стало погано.

Спочатку тетяні ставили вітамінні крапельниці від яких їсти ставало тільки гірше, а після і зовсім відвезли в реанімацію. Там бізнесвуман зробили тест на коронавірус, який показав позитивний результат, а після їй стало ще гірше і тетяна впала в кому. Майже місяць девіс пролежала підключена до швл і з 80% ураження легенів, але так і не змогла прийти до тями. Сьогодні, 30 вересня, прохор шаляпін повідомив про смерть коханої, присвятивши їй цілий пост в instagram.

Мені важко це писати і я дуже не хочу в це вірити, але моєї танечки більше немає… Прощай, моя танюша. Я буду пам’ятати і любити тебе завжди — – написав убитий горем чоловік.

Хоч подружжя і були весь час разом, прохору шаляпіну не вдалося заразитися коронавірусом. І поки його дружина перебувала в комі, шоумен прилетів до росії і став ходити по передачах.

Анастасія антоновська