Добрий день! власне, шукаю хороший праймер під макіяж з спф на зиму. Тональний крем на досить суху шкіру став лягати не дуже добре, а санскрін далеко не будь-який під нього підходить. Ось я і шукаю більш-менш розгладжує праймер з фактором захисту 30+ і щось поки безуспішно. Для мене важливо, щоб він згладжував можливі лущення (з опалювальним сезоном вони з’явилися на підборідді і крилах носа, а так шкіра швидше комбінована). Але головне, звичайно ж, захист.

Дивилася серед корейців, але щось якось вага не те… Дуже багато сяйва, схожого на рідкий хайлайтер. Бюджет – до 2 000 р., і було б супер, якби його можна було б купити в якійсь поширеній російській мережі, ну або замовити в ній, в крайньому випадку. З-за океану виписувати не варіант, зараз дуже довго чекати, а праймер потрібен ось прям щас. Дивилася кларанс і есте лаудер, але відгуків якось не дуже багато (до того ж, у другому випадку не дуже підходить ціна).

Важливо! шукаю саме праймер, а не зволожуючий крем! з відходом у мене все в порядку, його чіпати не хочу, а ось праймер для досить сушить тональної основи-хочу)