Елеонора мовсісян, власниця міжнародної мережі nail sunny, днями відзначала день народження. Бізнесвуман виповнилося 34 роки. На гучну вечірку була запрошена в тому числі і ксенія бородіна, зовсім недавно офіційно стала вільною жінкою.

В instagram з’явилося кілька фото і відео з заходу. У тому числі і ролик дуже цікавого змісту. Стиліст алеко надірян, який також був гостем вечірки, виклав у сторіс відео, як ксенія танцює повільний танець з ресторатором еріком авагяном, з яким їй приписують роман.

“які гарні”, – підписав публікацію алеко.

Ксенія ж у своєму instagram опублікувала фото з величезним букетом червоних троянд. На бородіній красувалися окуляри якраз еріка авагяна. Природно, уважний передплатник запитав у неї, чиї ж це окуляри. “сказали, що вони тепер мої», — написала ксенія у відповідь.

Чутки про роман ксенії та еріка з’явилися в липні, коли телеведуча була ще офіційно не вільна. На розлучення з курбаном омаровим бородіна подала в червні, а ось холостою дівчиною за документами вона стала тільки 6 серпня.

Ксенія і курбан прожили разом майже шість років. У 2015-му бородіна народила від коханого дочку теону. У неї також є старша дочка маруся від попереднього шлюбу з юрієм будаговим.

Причини розлучення ксенія і курбан не розкривають, проте телеведуча активно натякає на те, що її чоловік створив щось таке, що нормальні жінки ні за що і ніколи не прощають.

У мережі припускають, що бородіна втомилася від зрад омарова, які постійно потрапляли в світські новини. Ксенія зізнавалася, що рада тому, що її очі відкрилися на зради чоловіка, але не уточнювала, чи стало це причиною розставання.

Телеведуча “дому-2 «говорила, що рішення розлучитися вона приймала дуже довго:” я майже рік в голові це програвала у себе. Морально розуміла, що пішов зворотний відлік … Але, незважаючи на те, що я завжди вірю своїй інтуїції, вирішила довести самій собі, що не ідіотка! і зуміла це зробити. Жила довго в шкаралупі, тут вирішила вилізти”.

До речі, багато хто вважає, що ксенія розлучилася не через постійні зради курбана, а його фінансової неспроможності.

Анна миллионова