Представник знаменитої циркової династії Едгард Запашний поділився у своєму Instagram-акаунті новим відео, в якому його брат Аскольд грає з левом. Опублікований ролик міг би викликати лише розчулені відгуки в мережі, якщо б дресирувальник не зізнався, що після таких розваг на тілі його брата з’являються нові шрами, адже цар звірів зовсім не пухнасте кошеня.

Директор Великого Московського державного цирку Едгард Запашний знову опублікував у своєму мікроблозі відеоролик закулісному життю працівників цирку. Народний артист продемонстрував передплатникам невеликий відеоролик, в якому відображене, як його брат Аскольд грає з дорослим левом.

«Как страшно!»: Аскольда Запашного поцарапал разыгравшийся во время дрессировки лев

При першому перегляді ролика виникає приємне відчуття розчулення, однак прочитавши супутній коментар циркового артиста, думка дещо змінюється. Адже всупереч поверхневого враження легкості і веселощів, насправді подібні ігри з хижаками дуже небезпечні навіть для досвідчених дресирувальників.

«Майже завжди після такої метушні у брата нові шрами», – підписав публікацію Едгард, додавши при цьому, що такі «ігри» з хижаками теж важлива частина дресирування.

«Как страшно!»: Аскольда Запашного поцарапал разыгравшийся во время дрессировки лев

Шанувальники Запашных по різному відреагували на побачене.

«Класно! Любов відчувається до тварин сильна…»

«Обидва Красені і обидва чудові Артисти!»

«Як класно! Я теж хочу з такою кицею подуріти»

«На це розчулення можна годинами дивитися!!!!»

«Невже можна так грати з левами? Або це якийсь одомашнена ручної лев?», – захоплено відзначали одні.

«Как страшно!»: Аскольда Запашного поцарапал разыгравшийся во время дрессировки лев

«Жах, як страшно!»

«Сміливо! Завжди Вам дивувалася! Справжні чоловіки!»

«Матусі, страшно!»

«Як небезпечно!», – стурбовано писали інші.

Сам дресирувальник з ентузіазмом відповідав на деякі коментарі передплатників, які здавалися йому найбільш цікавими. Зазначимо, що Едгард один з небагатьох російських артистів, що підтримують зворотний зв’язок зі своїми глядачами в мережі інтернет. Чоловік часто ділиться з передплатниками не тільки своїми думками і уривками цирковий життя, але сімейними та особистими знімками, гордо вихваляючись своїми підростаючими дітьми.

Публікація від Едгард Запашний (@zapashny.ru) 30 Бер 2018 в 6:39 PDT